Колегите с Типо и Темпри ако могат да помогнат.Отказаха ми прозорците и не мога да намеря кой предпазител е за тях,защото няма захранване на модула за управление.Проверил съм всички предпазители наред и са здрави.Не знам дали няма и някое реле за тях.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ел. прозорци на Темпра.
Collapse
X
-
и аз имах подобен пролем , всъщност още докато баща ми я караше де, после я остави на мен колата.та имаше същия проблем не искаше да се смъкват прозорците.та ходи при един понат негов електричар и ги орпавиха някак си , ще видя да го питам може да ти помогне. следствие на ремонта сега стъклата мога да ги вдигам и смъквам без да съм на контакт или двигателя да работи.... мн удобно , те тука разни колеги разискваха тая тема как може да се направи , щото си е някво неудобно само на контакт да даваш и т.н.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
-
При Темпрата, блока за прозорците взема плюс от дебелия плюс на бушониерата. Той е захванат с една гайка, на която шайбата е наптавена като мъжка кабелна обувка. Плюса се взема от там. А иначе бушоните му са отстрани, има една мини бушониера с 2,3 или 4 бушона. Ако си издърпвал да проверяваш бушоните - възножно е да се е откачил кабела на плюса за модула за стъклата.
Коментар
-
riiid написа:Колеги много благодаря за отговорите.Явно,че съм откачил захранването на модула за управление на прозорците защото и на малката бушониера всички предпазители са си здрави.Ще го видя при по-добри климатични условия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар