LuckyMan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
аз ли недовиждам или са ми слаби фаровете?
Collapse
X
-
Аз съм много доволен от моята Марея, обаче фаровете и са трагедия. Ако се зацапат стъклата(а това става веднага, когато някой кара пред мен и е мокро) нищо не се вижда. Преди 3 дни ми изгоря единия фар и си купих крушки Филипс НайтГайд по около 20лв броя. Еми ........никаква разлика??? Старите бяха Осрам незнам си к’ви. Просто ми е странно - само аз ли след като сменя крушките не съм доволен. Карах едно Берлинго известно време - ебаси яките, готини, супер фарове.Бобуууууу, тия италиански каруци са с много кофти фарове.
Коментар
-
1115 написа:Аз съм много доволен от моята Марея, обаче фаровете и са трагедия. Ако се зацапат стъклата(а това става веднага, когато някой кара пред мен и е мокро) нищо не се вижда. Преди 3 дни ми изгоря единия фар и си купих крушки Филипс НайтГайд по около 20лв броя. Еми ........никаква разлика??? Старите бяха Осрам незнам си к’ви. Просто ми е странно - само аз ли след като сменя крушките не съм доволен. Карах едно Берлинго известно време - ебаси яките, готини, супер фарове.Бобуууууу, тия италиански каруци са с много кофти фарове.
Коментар
-
1115 написа:Ами преди 3 месеца са регулирани - не е от това.
Коментар
-
gdd55 написа:На мойта Мими-минета сам и сложил осрам 12 лева парчето на дългите и Филипс около 55лв двете на късите/лупите/ 55вата +50% със зона за пешеходеца.КУпил съм ги от Хелата.Пред мене е като ден хварлих доста парички 55лв за H1 на късите ама понеже са ми лупи нямаше начи.Сега пред мен е като ден.PHILIPS 55w +50% към 50 лв запомни го ако искаш хубава крушка
Коментар
-
Основният проблем при нашите фарове (Брава/Браво/Мареа) е в дизайна! За да изглежда муцунката красива са направили фаровете много ниски и от там самият рефлектор. За сравнение вижте рефлектора на по-новите Хонда Сивик например, или на полицейските астри. От друга страна не знам дали с времето, или е просто въпрос на дизайнерско решение много от нашите фарове са, като затъмнени! Определено не са прозрачни да му се невиди!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар