колеги притежатели на Пунто не знам за вас но аз въобще не съм доволен от фаровете си!!!!кви са тия лампички дето са ги сложили жабарите не знам ама е все тая дали съм с пуснати фарове или с изключени!и седнал некъв мърльо в униформа да ми пищи що карам с вкл халогени а видимостта била кристална като...кучи г.з!!!! да го видя как ще кара той....ееей мама му стара нямаме оправия и тва е!!!та колеги кажете има ли някаква алтернатива която да освети пътя ми щото ми писна от обяснения пред добре охранени сивооблечени господа и от десетолевки изтичащи през пръстите ми!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
аз ли недовиждам или са ми слаби фаровете?
Collapse
X
-
фарове
Вярна нишо не се вижда . Аз имам Форд Ескорт 97 и просто разлика голяма. Като четох видях че крушките имат и процент на светене ,освен и ватовете 35, 50 и 75 працента, който са най хубави но скъпи . Преди 2 седмици взех и сминих крушките с 100W и пак нищо. Един ми каза че 100W ефтини няма ,тези вяха 15 лв. двете и дори едната изгоря.сега съм с една стара. Ако някой знае нещо за по силни нека пише.
Коментар
-
Пунто-фарове
Колеги,слагането на значително по-мощни крушки не е добро решние-ще стопите корпусите на фаровете-пластмасови са...и инсталацията-проводници,релета,превключватели...Проверете си стъклата-да не прашясали отвътре,рефлекторите,самите лампи-при дълга употреба потъмняват...Успех !Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: Пунто-фарове
vesko.t написа:Колеги,слагането на значително по-мощни крушки не е добро решние-ще стопите корпусите на фаровете-пластмасови са...и инсталацията-проводници,релета,превключватели...Проверете си стъклата-да не прашясали отвътре,рефлекторите,самите лампи-при дълга употреба потъмняват...Успех !Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Пунто - фарове
благодаря за ценните съвети някъв пич в ауто плюс ми каза че имало нови крушки които светели 50% по силно а не натоварвали тока повече де да знам и аз :D пъвро ще почистя квото мога пък ще видимУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Re: фаровете
viktorson написа:еми надявам се тогава в сервиза на фиат да ги регулират както трябва защото един майстор се опита ама...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Пунто - фарове
viktorson написа:благодаря за ценните съвети някъв пич в ауто плюс ми каза че имало нови крушки които светели 50% по силно а не натоварвали тока повече де да знам и аз :D пъвро ще почистя квото мога пък ще видимАlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp
Коментар
-
Re: Пунто - фарове
LuckyMan написа:viktorson написа:благодаря за ценните съвети някъв пич в ауто плюс ми каза че имало нови крушки които светели 50% по силно а не натоварвали тока повече де да знам и аз :D пъвро ще почистя квото мога пък ще видимPunto 1.1 SX 95г
Коментар
-
Защо не опитате с това? +50% при същата мощност. Има ги в Практикер 12-13лв.http://www.osram.com/products/automo...ilverstar.htmlhttp://www.osram.com/pdf/service_cor...pe_are_you.pdfhttp://www.osram.com/pdf/service_cor...e_position.pdfНадявам се това да реши проблемт еви. Аз съм доволен.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар