Дайте някакъв съвет , има ли готова инсталация (моето е SX) ,готови гнезда някаде ... или ще трябва да пригаждам и как е въпроса ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветление в задната част на Браво
Collapse
X
-
Че даго беше написал,заден плафон каквиса тея догатки .Ако е така няма нито инсталация нито гнездо за плафон,Бравото не много голямо че да има нужда и от заден плафон ,виж ако беше Марея комби там нещата стоят по друго яче.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
кола
в нета има много видове и идей за подобни работи може от друга кола да се купи плафон и да се сложи но трябва малко да се откачи тавана или страницата зависи къде ще се сложи може и със светодиоди да стане http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic...35880&start=60
Коментар
-
reter написа:според мен си вземи един от брава, после си свали тавана и си пусни кабели от предния.успех!FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:reter написа:според мен си вземи един от брава, после си свали тавана и си пусни кабели от предния.успех!Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:dani389 написа:reter написа:според мен си вземи един от брава, после си свали тавана и си пусни кабели от предния.успех!Fiat Bravo 1.6 16v ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар