Ударих картера в една шахта .. така оправих го , коланите бяха блокирали и тях оправих но ми остана лампата на аербега да свети на таблото какво да правя :S ???? (fiat marea 1.9 td. 100)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа на аербега!!
Collapse
X
-
Marinchev написа:a pre4i li ako karam taka ????Fiat Marea TD100
Коментар
-
Питане относно лампата на еърбега на таблото
Здравейте,В тази връзка и аз имам питане относно лампата на еърбега на таблото.Днеска ми направи впечатление,че като дам контакт светват всички лампички по таблото,включително и тази за еърбеците -свети няколко секунди, и после угасва.В момента когато стартирам запалването след подгрева и колата запали, светва отново за 2-3 секунди и после окончателно изгасва -нормално ли е това второ светване за 2-3 секунди? С уважение!Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Re: Питане относно лампата на еърбега на таблото
ivannik написа:Здравейте,В тази връзка и аз имам питане относно лампата на еърбега на таблото.Днеска ми направи впечатление,че като дам контакт светват всички лампички по таблото,включително и тази за еърбеците -свети няколко секунди, и после угасва.В момента когато стартирам запалването след подгрева и колата запали, светва отново за 2-3 секунди и после окончателно изгасва -нормално ли е това второ светване за 2-3 секунди? С уважение!
Коментар
-
Re: Питане относно лампата на еърбега на таблото
ivannik написа:Здравейте,В тази връзка и аз имам питане относно лампата на еърбега на таблото.Днеска ми направи впечатление,че като дам контакт светват всички лампички по таблото,включително и тази за еърбеците -свети няколко секунди, и после угасва.В момента когато стартирам запалването след подгрева и колата запали, светва отново за 2-3 секунди и после окончателно изгасва -нормално ли е това второ светване за 2-3 секунди? С уважение!Fiat Marea TD100
Коментар
-
Развитие на проблема с еърбега
Здравейте,Има развитие на проблема с еърбега.Днес по време на път ми светна и не угасна лампата. Като дам контакт,компа си прави проверката,лампата угасва,но след 1-2 секунди светва отново.Стартирам колата,след като заработи, лампата пак угасва и отнова след 1-2 секунди светва и остава светната постоянно.Централата е суха,не е мокрена,колата не е мита или прана отвътре.Не знам какъв може да е проблема.Не ми се вярва така изведнъж без мокрене или намеса да изгори централата,но кой знае,може и да е.Може ли да е от бушон или от реле?С уважение!Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
Re: RE
Gakaya написа:И аз имам проблем с тази лампа. Светна ми като изгърмя бушон свързан с таблото и то угасна, но като го смених лампата остана да си свети?Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
EXPLICET написа:ами ако вообште не светва ? браво 98now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
да се включа и аз в тая тема ... щото я има при доста много брави и браво ... аз като я взех моята кола лампата си светеше , буксата на централата беше изгоряла и като отворих централата всичко беше овъглено ... текло си антифриз горели бушони и предишния собственик сложил бушон 25 ампера и всичко станало на пепел ... та така де купих аз нова централа смених я всичко ок , лампата угасна , обаче реших да я откача и да я омацам хубаво с силикон и слагам я аз (всичко това без да откача акумулатора ) закачам буксата давам на контакт лампата пак светна и така си свети вече няколко месеца ... преди седмица взех нова централа от колега от форума .... незнам тя ли не е наред ама сложих я и лампата тоя път не угасна , ще ида пак на диагностика щото предния път като ми светна след смяната ходих и ми казаха че такава грешка не се триела , ставало само с смяна на централата ..... някои ако е правил диагностика такава в варна да каже къде правят да ме насочи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар