Колега, ако си давал на контакт при свалено табло - резултатът е светещ Air bag.
Колега, трябваше да замервам на буксите при контакт и грам не съм помислил, че може да стане с Air bag-a нещо! Каква е оправията в такъв момент, като нямам ECU ?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
как така нямаш ECU как палиш -нали колата си върви ако вярно Ти трябва ECU имам а иначе лампата на Аербега се гаси -като се направи диагностика на РС с ВИЗА но може да караш така макар че не е препоръчително
как така нямаш ECU как палиш -нали колата си върви ако вярно Ти трябва ECU имам а иначе лампата на Аербега се гаси -като се направи диагностика на РС с ВИЗА но може да караш така макар че не е препоръчително
Колата е чист атмосверен дизел и няма ECU (колата е от подписа) Или ако има единственото място на което може да бъде е някъде зад таблото, но пак казвам, че според мен няма. Единствената електроника по тая кола е AIR BAG-a, който много дразни така светнал на таблото !!!
CSI in the CAR !!!
Нали колега го беще извадил от мястото на филтъра за климатика - не че много върши работа ама пак си има а иначе за аербега си има отделна централа и кабел за дагностика
Нали колега го беще извадил от мястото на филтъра за климатика - не че много върши работа ама пак си има а иначе за аербега си има отделна централа и кабел за дагностика
Колега, имам само на волана AIR BAG , неговата лампа свети постоянно след даване на контакт без табло. Въпроса ми е как точно да я загася ако е възможно от HOME USER да сеправи?
CSI in the CAR !!!
Колеги, моля за помощ за следните два въпроса. Закакво служи датчика на снимката по долу? И втория въпрос е за брояча на километри на таблото но мареа 98 тд100. той е цифров и не отчита вярно.Т.е. моментния км. ако отчете 300км. горния отчита 360км. На какво може да се дължи това? Благодаря за помоща предварително.
Коментар