Първо искам да изразя радостта си, че когато продавах радиото, не се намери кой да го купи. Е, след като се отказах да го продавам имаше двма желаещи, но...Проблемът е следният. Вчера си пускам касетката, с която съм почти 3 месеца безпроблемно, за да си слушам музка през телефона. Тръгва желата песен и след около 10 секунди звукът изчезна. Мислейки си, че касетката се е скапала, минах на радио, но и от там нищо. Радио си свети, тъси си станции и т.н. Звук обаче няма. Това става вчера. Помислих си, че след 24 часа ще тръгне. Но и това не стана. Тогава се сетих за подобен проблем на колега от форума. Издирих темата, прочетох я, направих така, както го бяха посъветвали - да размърда буксите, но резултатът беше нулев. Погледнах дали няма случайно нагоряло, "духах", псувах и т.н., но резултат нямаше. Е, въпросът ми е - радиото ми умря ли или има шанс да просвири пак?Моделът е GRUNDIG AD 182 H2.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фабричното радио (май) сдаде багажа
Collapse
X
-
радио
погледни тук дали нещо не се е откачило при свързването или дали настройките с бутоните за добре и другото е да е изгоряло стъпалото -което е възможно ако си укъсявал жици или си вързал + и - обратно http://www.ertasvc.ru/userfiles/FiatPinout1.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар