колеги имам странен проблем с осветлението в багажника на моята фифи .... никаде не намирам прекъсвач който да включва и изключва осветлението на багажника когато го отварям .... лампата си е здрава (сложих чисто нова) но без никакъв резултат .... мерих с мултицет няма никой .... ако може да ми помогнете малко че не ми се разглабя цялта тапицерия за да проследя на каде отиват кабелите ..... откаде се командва проклетата лампа >?!?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
осветление в багажника на ЖТД
Collapse
X
-
да знам че е там ... на старото браво имаше такива конектори ... но на това сега НЯМА !!!!! кабелите за чистачката минават през меката връзка .... разглабях вратата на багажника .... но без резултат там няма никакви прекъсвачи които да реголират осветлениетоAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Така е но колегата твърди че въобще я няма тази планка с контактните клеми на неговия автомобил.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги, а на моята брава лампичката свети постоянно! Чистих къде що видях метални планки и все същото... Накрая се отказах и свалих лампичката, но си е гадно без осветление"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колеги ... след обстойно разглобяване на почти всички пластмаси в багажника .... НАМЕРИХ .... въпросния прекъсвач .... както каза по горе в темата колегата SNB ... прекъсвача се намира в бравата и както може да предположите е развален и не работи (постоянно отворен, не затваря веригата)(ще кача снимки по късно)AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:Колеги ... след обстойно разглобяване на почти всички пластмаси в багажника .... НАМЕРИХ .... въпросния прекъсвач .... както каза по горе в темата колегата SNB ... прекъсвача се намира в бравата и както може да предположите е развален и не работи (постоянно отворен, не затваря веригата)(ще кача снимки по късно)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар