Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

осветление в багажника на ЖТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

осветление в багажника на ЖТД

колеги имам странен проблем с осветлението в багажника на моята фифи .... никаде не намирам прекъсвач който да включва и изключва осветлението на багажника когато го отварям .... лампата си е здрава (сложих чисто нова) но без никакъв резултат .... мерих с мултицет няма никой .... ако може да ми помогнете малко че не ми се разглабя цялта тапицерия за да проследя на каде отиват кабелите ..... откаде се командва проклетата лампа >?!?!
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Ами мисля ,че там където са конекторите за чистачката,третия стоп и нагреватела.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

да знам че е там ... на старото браво имаше такива конектори ... но на това сега НЯМА !!!!! кабелите за чистачката минават през меката връзка .... разглабях вратата на багажника .... но без резултат там няма никакви прекъсвачи които да реголират осветлението
      AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

при мен е това липсва (ограденото в червено) и тая пластмаса е цяла !!
        Прикачени файлове
        AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

кола

Това е някакъв нестандартен модел или нещо е преправяно
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

на мареята също го няма конектора и за предните врати прекъсвача е в ключалката мисля че и на багажника ще да е там виж и провери няма къде да е

Коментар

Прекъсвача е едно малко бутонче между втората и третата пластинка. И при мен не работи, но може оперативно да е отстранено, за да не пада акумулатора
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Така е но колегата твърди че въобще я няма тази планка с контактните клеми на неговия автомобил.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

В самата ключалка е най вероятно.

Коментар

ако никой не е забелязал ключето е влявата /странична/ ключалка,най вероятно е замърсено
                    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

колега прекъсвача се намира в самата брава на багажника
                      Fiat Bravo 100 16v

Коментар

A изгорял предпазител
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Колеги, а на моята брава лампичката свети постоянно! Чистих къде що видях метални планки и все същото... Накрая се отказах и свалих лампичката, но си е гадно без осветление
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колеги ... след обстойно разглобяване на почти всички пластмаси в багажника .... НАМЕРИХ .... въпросния прекъсвач .... както каза по горе в темата колегата SNB ... прекъсвача се намира в бравата и както може да предположите е развален и не работи (постоянно отворен, не затваря веригата)(ще кача снимки по късно)
                            AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
                              Колеги ... след обстойно разглобяване на почти всички пластмаси в багажника .... НАМЕРИХ .... въпросния прекъсвач .... както каза по горе в темата колегата SNB ... прекъсвача се намира в бравата и както може да предположите е развален и не работи (постоянно отворен, не затваря веригата)(ще кача снимки по късно)
                              е щом гледаш колегата след мен ко е казал аз няма смисъл да помагам

Коментар

Working...
                              X