Буквално това е проблемът . Таблото ми откачи. Стрелките за скорост и обороти изведнъж както си карах започнаха да трептят много бързо -от едното крайно положение до другото. Тези за темп. и гориво - също . Гася колата >>>> стрелката на километража остава на 220 (!) . Паля >>>> всичко откача - трептят яко стрелките! Ужас ,нищо не работи. Тъй като с токовете съм ’’скаран’’ ще помоля за съвети... P.S - под трептят имам предвид ,че се блъскат бързо межу крайните им положения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уредите на Мареа 1.6 се побъркаха
Collapse
X
-
Буксите на акумулатора са стегнати . На дисплея ми пише от време на време ’’ error’’ . Може и да има някаква грешка в т.нар. компютър. Иначе да - възможно е и някъде електрическите връзки да са повредени . От колата като цяло съм доволен , но ел. инсталацията е под всякаква критика. Какви ли не проблеми съм имал...Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
Мерси на отзовалите се ! Закарах колата при един ’’майстор’’ . Той гледа колата умно,умно и нищо не установи. Разбрахме се на другия ден да му я закарам ,за да я разглоби(естествено бях решил ,че няма повече точно той да ми докосва колата) . Тръгвайки си обаче всичко се оправи ,така все едно нищо не е било. И до днес така... Обаче знам ,че един ден пак ще ме изненада ...Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
naskobg написа:Ewing написа:само за информация....случайно да имаш ксенони?Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Голяма драма... Ходих при едно момче -ел .техник. Той се опита да отстрани проблема ,но не можа. Свали цялото табло... Сега резултатът е следния >>> работят само индикаторите за количество бензин и темп. на мотора (дано са верни) >>>> оборотомерът стои постоянно на 4000 >>>> скоростомерът отчита с около 40 -50 км. повече от реалната стойност. Е как да не псува сега човек........................... Мисля две неща - или ново табло , или някой от милионите датчици........Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар