Здравейте фиатаджии, от скоро съм във форума но иначе карам вече втори фият, за което се радвам! Сега по същество: Имам проблем, той е следния, като натисна педала на спирачката, понякога ми светва жълтата лампичка на таблото за усведомяване за изгоряла крушка, а такава 100% няма, предполагам че става някакво преплитане на тоците!Колата е пунто 2000г ако някой е имал същия проблем и го е решил, да помага! Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги имам малък, но дразнещ проблем!
Collapse
X
-
Добре дошъл във форума!Колега, за мене проблема с присветването на лампичката за крушки е от платката на единия от стоповете- значи заради окис или нагар, или влага- платката дава по- голямо съпротивление при светването на стоп крушките и те светят леееко по- слабо, но за тебе светят, но това малко повече съпротивление се отчита от блока и лампичката присветва.Решение- свали платките и ги почисти хубаво- и при фасунките и където влиза голямата букса. Успех! :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
-
На мен до вчера ми светкаше като пусна мигач и натисна спирачка... Та, извади всички крушки отзад и най лесното е да ги тръкнеш малко в цимент или най-добре със шкурка.Мини ги всички за всеки случай и си готов"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар