Здравейте,имам следния проблем, който за щастие се появява рядко.Понякога както си карам изведнъж всичко изключва - светлини, касетофон. Това е за около 1-3 секунди и после се оправя (обаче касетофона, който си е оригиналния, губи настройките за bass, fadder и т.н. Станцийте обаче си ги помни)Дотук добре. Обаче на 3 пъти изключва и двигателя и спирам насред път. И край - не мога да запаля повече. От таблото се чува някакъв странен звук като жужене. И копчетата на дистанционното за алармата не работят. Просто нищо не можеш да направиш, обикновено се оправя само след 10 мин. Та имам някакви съмнения, че е от алармата (Mark, за 75лв. някъде я взех), но все пак имал ли е някой подобни проблеми ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво-Проблем с аларма или електроника ???
Collapse
X
-
аларма
1Ами ако алармата прекъста някая токова верига може да има мроблем . 2С ъщо клеими зат стартерния ключ. 3 Лошо закрепени претпазители .4Провери и ако имаш имобилаизер дали неди пише CODE . Абе от много работи поже да е . Ако трябва иди да видят и Компютара. Мога да ти кажа един . На новия пят от Военна балница към Красна поляна като се спускаш надолу от дясно.
-
gdd55
щом и кастофона гасне ХЛАБАВИ клеми на кумолатора.Или клемите не правят хубав контакт,намажи ги с грес ако не са хлабави.Греста е електропроводима
Коментар
-
Мисля, че в случая няма значение дали греста е електропроводима важното е да предпазва клемите от окисляване. Ако трябва да бъда честен на Типото ме бяха посъветвали да ги намажа с възелин (това е универсално мазило) и три години никакъв проблем.___________________
Marea 1.9 TD 100 Weekend ELX
Коментар
-
Аз имах същия проблем и се оказа че клемата на плюса на акумулатора ми е хлабава. Беше натегната до последно и пак мърдаше.Посъветваха ме да ходя да ми оправят буксата на акумулатора, правели ги по-големи с олово и не се налагало да слагаш латуни или други щурутии.За моя голяма радост като го погледнах по-добре се оказа, че просто предишния собственик е натегнал клемата преди да я вкара докрай.След като я разширих с отверка и натиснах до долу се затегна супер добре и вече не мърда.
Коментар
-
Mitko написа:Bobywm написа:намажи ги с грес ако не са хлабави.Греста е електропроводима
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар