Някой срещал ли е допълнителен подгрев на водната система , както на PEUGEOT, CITROEN ?Имам желание да си сложа подобно нещо , по-бързо да ми загрява охласдителната система.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Допълнителен подгрев за водата
Collapse
X
-
Ето тук има подбно нещо само че за JTD http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
-
Re: Допълнителен подгрев за водата
YAROSHKH написа:Някой срещал ли е допълнителен подгрев на водната система , както на PEUGEOT, CITROEN ?Имам желание да си сложа подобно нещо , по-бързо да ми загрява охласдителната система.
Коментар
-
В студено време за пълно загряване си трябват около 10-15 мин. ogi на теб за колко ти загравя със подгревните свещи?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:В студено време за пълно загряване си трябват около 10-15 мин. ogi на теб за колко ти загравя със подгревните свещи?
Коментар
-
Ми при мен загряването е някъде толкова зимно време.. при - 5 -10 става до към 15 мин!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Колеги. Мисля , че малко се отклонявате от основната идея. Все пак, това си е моя идея и не е задължително да я споделяте.Колата, да поясня, си работи отлично ! Все пак работя в сервиз... И термостата си е отличен, и водната помпа също .... Антифриза е G12.Просто аз за 15 минути вече съм стигнал закъдето съм тръгнал. И искам да ми загрее колкото се може по-скоро. Зимата и 5 минути са много ! .... Особенно ако са ти заскрежени стъклата. А аз не съм фен на стъргалките.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
YAROSHKH написа:Колеги. Мисля , че малко се отклонявате от основната идея. Все пак, това си е моя идея и не е задължително да я споделяте.Колата, да поясня, си работи отлично ! Все пак работя в сервиз... И термостата си е отличен, и водната помпа също .... Антифриза е G12.Просто аз за 15 минути вече съм стигнал закъдето съм тръгнал. И искам да ми загрее колкото се може по-скоро. Зимата и 5 минути са много ! .... Особенно ако са ти заскрежени стъклата. А аз не съм фен на стъргалките.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Executer написа:YAROSHKH написа:Колеги. Мисля , че малко се отклонявате от основната идея. Все пак, това си е моя идея и не е задължително да я споделяте.Колата, да поясня, си работи отлично ! Все пак работя в сервиз... И термостата си е отличен, и водната помпа също .... Антифриза е G12.Просто аз за 15 минути вече съм стигнал закъдето съм тръгнал. И искам да ми загрее колкото се може по-скоро. Зимата и 5 минути са много ! .... Особенно ако са ти заскрежени стъклата. А аз не съм фен на стъргалките.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги, нека не спамим темата. Нека който нЕма проблем с подгрЕването , да не пише. Предполагам, че много хора ги устройват техните колици, и ако вземат всички да пишат , че нЕмат проблем с подгрЕването - ...не ми се мисли !Просто търся мнение от хора които са правили подобно нещо (защото съм виждал допълнително поставяни), или имат на колата си, как мога и от каква кола мога да си монтирам на моята. Благодаря за разбирането....FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар