Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Допълнителен подгрев за водата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Допълнителен подгрев за водата

Някой срещал ли е допълнителен подгрев на водната система , както на PEUGEOT, CITROEN ?Имам желание да си сложа подобно нещо , по-бързо да ми загрява охласдителната система.
    FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Ето тук има подбно нещо само че за JTD http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Re: Допълнителен подгрев за водата

YAROSHKH написа:
      Някой срещал ли е допълнителен подгрев на водната система , както на PEUGEOT, CITROEN ?Имам желание да си сложа подобно нещо , по-бързо да ми загрява охласдителната система.
      Напълно безсмислено за бензинов автомобил Той и така си е достатъчно неефективен, и топли много. Ако ти загрява бавно - имаш друг проблем - термостат, водна помпа, и др.

Коментар

В студено време за пълно загряване си трябват около 10-15 мин. ogi на теб за колко ти загравя със подгревните свещи?
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
          В студено време за пълно загряване си трябват около 10-15 мин. ogi на теб за колко ти загравя със подгревните свещи?
          За каква кола? На мен ми загрява за около 17-18 минути май беше, със свещите, при темп. - около 0 градуса, без никакви консуматори, но все пак карам ЖТД , а не бензин, а там загряването е относително понятие. В линка от горния пост на колегата съм писал коага за колко загрява, виж там че не помня, ако ти е спешно.

Коментар

Ми при мен загряването е някъде толкова зимно време.. при - 5 -10 става до към 15 мин!
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Добре, и ?

Коментар

Колеги. Мисля , че малко се отклонявате от основната идея. Все пак, това си е моя идея и не е задължително да я споделяте.Колата, да поясня, си работи отлично ! Все пак работя в сервиз... И термостата си е отличен, и водната помпа също .... Антифриза е G12.Просто аз за 15 минути вече съм стигнал закъдето съм тръгнал. И искам да ми загрее колкото се може по-скоро. Зимата и 5 минути са много ! .... Особенно ако са ти заскрежени стъклата. А аз не съм фен на стъргалките.

Коментар

кола

е и аз нямам чак толкова проблем та да си подгревам водата -антифриза тя нали си пали както трябва и почти след малко имам парно та да си стопя леда по прозорците
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

YAROSHKH написа:
                    Колеги. Мисля , че малко се отклонявате от основната идея. Все пак, това си е моя идея и не е задължително да я споделяте.Колата, да поясня, си работи отлично ! Все пак работя в сервиз... И термостата си е отличен, и водната помпа също .... Антифриза е G12.Просто аз за 15 минути вече съм стигнал закъдето съм тръгнал. И искам да ми загрее колкото се може по-скоро. Зимата и 5 минути са много ! .... Особенно ако са ти заскрежени стъклата. А аз не съм фен на стъргалките.
                    Да това беше и мойта идея! Ясно е че при JTD затоплянето е доста по-бавно, но и 15 мин са много зимата. Вкоченяваш се от липсата на движение. Ако може да загрява за 5 мин би било чудесно!

Коментар

Executer написа:
                      YAROSHKH написа:
                      Да това беше и мойта идея! Ясно е че при JTD затоплянето е доста по-бавно, но и 15 мин са много зимата. Вкоченяваш се от липсата на движение. Ако може да загрява за 5 мин би било чудесно!
                      http://rheamp.bg/avtonomni-otopliteli.phpТова е иситината по-горе от линка.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги, нека не спамим темата. Нека който нЕма проблем с подгрЕването , да не пише. Предполагам, че много хора ги устройват техните колици, и ако вземат всички да пишат , че нЕмат проблем с подгрЕването - ...не ми се мисли !Просто търся мнение от хора които са правили подобно нещо (защото съм виждал допълнително поставяни), или имат на колата си, как мога и от каква кола мога да си монтирам на моята. Благодаря за разбирането....

Коментар

Working...
                        X