Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлинна индикация на таблото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светлинна индикация на таблото?

Здравейте, момчета и момичета!От около месец една лампичка на таблото ми мига, святка, ту се включва, ту се изключва... А аз дори нямам идея за какво е. Навява ми някакви идеи, че е за фаровете, но всички си работят - дълги, къси, габарити. Светва на случаен принцип и на още по-случаен изгасва - карам с перманентно включени къси, така че не се появява когато включа фаровете и да изгасва, когато ги изключа. Търсих и в the F..king Manual, ама нейсе - не стига, че е на испански, ами на всичкото отгоре май не е за същия модел - има описани разни неща, които ги няма по колата, освен това е някакво ръководство от типа за най-важните въпроси, не е пълна книжката. Прикачам снимка, дано някой знае за какво е. Горната, оранжевата, прилича на с чертички около неяИ да, Fiat Punto Grande MultiJet ако има някакво значение...Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

колега имаш изгоряла крушка али ако си слагал цветни габарити пак свети така може и да имаш не добра маса на някоя крушка
    Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

принципно това е индикация за неработещи светлини. коя точно не мога да кажа, но провери габарити, стопове. щом примигва значи някъде имаш слаба връзка по кабели или букси и самата лампа също премигва. другият вариант е с контактният спрей ги минаваш всичките и се надяваш да се оправи
      F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
      F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

може и крушката за осветление на номера да е на мен ми показа на нея така че гледай и нея те са две

Коментар

lubomm написа:
          може и крушката за осветление на номера да е на мен ми показа на нея така че гледай и нея те са две
          Евала, месец и половина се мъча с тази лампа! ...сега оставя да намеря и някой доброволец да ми я смени

Коментар

Здравейте! От скоро вече и аз претежавам Фиат. Имам проблем и за това реших да пиша тук за да ми кажете какво да правя. Има една лампичка която ми се вкючва по време на път. Това се случи когато пътувах за Сливен! Беше ми доста студеничко в колата и ме пра някав гаден дъжд. Пускам си парното и по едно време ми светна първата лампичка (има форма на дюза) която святка до лампичката за акумолатора когато се подава контакт! може ли да ми кажете какво трябва да направя защото светеше по време на целия ми път дори и на връщане! Съжелявам че в момента немога да сложа снимка но повечето ще се сетят за коя лампичка говоря! Само да кава че модела е Браво 1.4. И главно въпроса ми е може ли това да ми отвори проблем по време на път! Защото един познат ми каза че просто борд компютара ми дава някви грешки и да откача клемата на акумолатора да пусна фарове и после да я закача и да запаля на бензин и всичко щяло да Ок. Но на мен много неми се вярва! Амииии това е ще съм ви много благодарен ако ми кажете какво да правя!

Коментар

Кажи му на приятелят ти да се занимава с друго, не с коли. Например да колекционира спори плесени и гъбички. А ти - имаш някакъв проблем, от който зависи работата на двигателя. Можеш да разбереш, като отидеш на диагностика. Диагностиката е тестване на системата, И тестване на проблемния датчик. Ако само ти прочетат колата, и изтрият грешките - това не е диагностика, и спокойно можеш да откажеш да платиш, с уговорката че искаш диагностика, а не четене на грешки.

Коментар

Working...
              X