Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще ми обясните ли какво представляват прожекторните фарове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

E, вече няма как... обърнах пластината и си осветява пътя както трябва (и напред). Иначе преди десния светеше точно огледално на левия (даже и малко по-ниско ама това вече си е въпрос на настройка). Попринцип в момента трябваше да се радвам, че свети както трябва, но уви това разглавяне на фара ми е*а майката направо. Ябълката на която се върти стойката и за късите и за дългите, дето уж трябваше да излезе лесно, излезе чак след като някакси извадих и лупата и рефлектора на дългите и просто нямаше вече какво как да се разглабя. Т.е. вместо да е 1вото или 2рото което излиза беше последното. Покрай цялата работа се счупи на едно място "шасито" на двата фара, за късмет фарчето с лупата се захваща от двете страни на счупеното, та с негова помощ и малко лепило тоя проблем се опрай. Ии тамън вече ще сглабям фара, когато разбрах, че е преебана резбата в пластмасата на врътката, която мести светлините настрани. Сега съм намърдал там една гайка и съм я залепил за пластмасата, дано лепилото да излезе достатъчно здраво (което честно казано ме съмнява),ама... ще се види
    Fiat Marea 1.8 16V 1998'

Коментар

В оригиналните фарове вътре в пласмата има метална гайка а в депото само резба в пласмасата имам 3 разглобени фара с лупи и 2 рефлекторни до преди месец си правих какви ли не експерименти ако не ти е ясно нещо питай .Ако бях видял по рано темата ти виждам че си от Варна щях да ти донеса един разглобен фар да видиш какво представлява и после с твоят щеше да ти е по лесно.Успех
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Sev написа:
        за формата на снопа е определяща пластината пред крушкататрябва да постигнеш това
        На Стилото няма такава форма.С чисто нови фарове съм.Единия DEPO,Другия AL.
        Octavia RS
        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Стилото е с друг тип фарове нямат нищо общо с фаровете на Мареята.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Red Storm написа:
            Sev написа:
            за формата на снопа е определяща пластината пред крушкататрябва да постигнеш това
            На Стилото няма такава форма.С чисто нови фарове съм.Единия DEPO,Другия AL.
            прожектори колега, прожектори :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
              Най-накрая и при мен е така Сега остана да се стъмни както трябва и да намеря някое готино място да ги настроя Да живее телта :D
              Fiat Marea 1.8 16V 1998'

Коментар

Така.. това не е баш по темата, ама ще се възползвам от нея Картинката е с кофти качество, но мисля, че си личи достатъчно. Имам чувството че фаровете са много надясно и искам някой да ми каже така ли трябва да са. Попринцип колата е насочена точно (почти) към средата между двете колони....
                Прикачени файлове
                Fiat Marea 1.8 16V 1998'

Коментар

Снимай с по-добра отправна точка - например на снимката да се виждат оста на задната чистачка, и огледалото за задно виждане, да са на една линия, за да може да се прецени по-точно. Ти може да си я насочил между колоните, ама знаем ли къде се намира самата кола? Може да е както пред лявата колона, така и пред дясната, и пак да свети на това място. Така изглежда че е леко вдясно от някаква жълта линия, а пък петното е леко вляво от нея. Значи колата е крива.

Коментар

Working...
                  X