E, вече няма как... обърнах пластината и си осветява пътя както трябва (и напред). Иначе преди десния светеше точно огледално на левия (даже и малко по-ниско ама това вече си е въпрос на настройка). Попринцип в момента трябваше да се радвам, че свети както трябва, но уви това разглавяне на фара ми е*а майката направо. Ябълката на която се върти стойката и за късите и за дългите, дето уж трябваше да излезе лесно, излезе чак след като някакси извадих и лупата и рефлектора на дългите и просто нямаше вече какво как да се разглабя. Т.е. вместо да е 1вото или 2рото което излиза беше последното. Покрай цялата работа се счупи на едно място "шасито" на двата фара, за късмет фарчето с лупата се захваща от двете страни на счупеното, та с негова помощ и малко лепило тоя проблем се опрай. Ии тамън вече ще сглабям фара, когато разбрах, че е преебана резбата в пластмасата на врътката, която мести светлините настрани. Сега съм намърдал там една гайка и съм я залепил за пластмасата, дано лепилото да излезе достатъчно здраво (което честно казано ме съмнява),ама... ще се види
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ми обясните ли какво представляват прожекторните фарове
Collapse
X
-
В оригиналните фарове вътре в пласмата има метална гайка а в депото само резба в пласмасата имам 3 разглобени фара с лупи и 2 рефлекторни до преди месец си правих какви ли не експерименти ако не ти е ясно нещо питай .Ако бях видял по рано темата ти виждам че си от Варна щях да ти донеса един разглобен фар да видиш какво представлява и после с твоят щеше да ти е по лесно.УспехFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Така.. това не е баш по темата, ама ще се възползвам от нея Картинката е с кофти качество, но мисля, че си личи достатъчно. Имам чувството че фаровете са много надясно и искам някой да ми каже така ли трябва да са. Попринцип колата е насочена точно (почти) към средата между двете колони....Fiat Marea 1.8 16V 1998'
Коментар
-
Снимай с по-добра отправна точка - например на снимката да се виждат оста на задната чистачка, и огледалото за задно виждане, да са на една линия, за да може да се прецени по-точно. Ти може да си я насочил между колоните, ама знаем ли къде се намира самата кола? Може да е както пред лявата колона, така и пред дясната, и пак да свети на това място. Така изглежда че е леко вдясно от някаква жълта линия, а пък петното е леко вляво от нея. Значи колата е крива.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар