E, вече няма как... обърнах пластината и си осветява пътя както трябва (и напред). Иначе преди десния светеше точно огледално на левия (даже и малко по-ниско ама това вече си е въпрос на настройка). Попринцип в момента трябваше да се радвам, че свети както трябва, но уви това разглавяне на фара ми е*а майката направо. Ябълката на която се върти стойката и за късите и за дългите, дето уж трябваше да излезе лесно, излезе чак след като някакси извадих и лупата и рефлектора на дългите и просто нямаше вече какво как да се разглабя. Т.е. вместо да е 1вото или 2рото което излиза беше последното. Покрай цялата работа се счупи на едно място "шасито" на двата фара, за късмет фарчето с лупата се захваща от двете страни на счупеното, та с негова помощ и малко лепило тоя проблем се опрай. Ии тамън вече ще сглабям фара, когато разбрах, че е преебана резбата в пластмасата на врътката, която мести светлините настрани. Сега съм намърдал там една гайка и съм я залепил за пластмасата, дано лепилото да излезе достатъчно здраво (което честно казано ме съмнява),ама... ще се види
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар