Колеги искам да подменя километража на Фиат Браво 1.4 12 V който е до 220 със същия само че до 240 . Нужно ли е да преправям някоя букса от зад или всичко си е едно към едно и само свалям и слагам другия закачам кабелите и затегам винчетата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на километраж Браво 1.4
Collapse
X
-
Дори и да стане смятам че няма да ти отчита коректни стойности, поне така мисля.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Стойностите на километража може да не се променят но на абортомера задължително ХГТ е 5 цилиндрово .Преди година някой от форума се пробваше с тази операция за жалост не можа да се справи. А за 1.4 220 неса ли ти достатъчни.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Тони_Казичане написа:За момента са ... но ако ДВГ - то прерасне в тунингован 2 000 кубикаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги аз пък слагах преди време километраж от мареа 1,9 JTD и си показваше верно и точно!Само разбира се като дам газ на неутрална скорост над 5000 оборота и отива в лютеницата стрелката, че и даже я подминава.Иначе всичко си показваше коректно.Иначе от 5 цилиндрова кола не знам как ще стоят нещата!Колата ми е описана в подписа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар