Щом си харесал това Пунто вземай го и казвай после какво има като налична музика в него, пък може да минеш само и със смяна на плейъра в краен случай .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си разположа музиката в колата?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Е днес взех Пунтото,адово е страшно много ми харесва.Като стрела,много добре набира поне според менСега да дойдем на темата.Има говорители отпред на таблото и отзад,и CD JVC доста старичко но е леко ефектенЗадните говорители ще ги сменям със сигурност защото леко да увелича ниските и тея отзад направо избочват и тва ме влудява,но тези на таблото незнам дали ще мога да ги сваля сам.Иначе плеара и него го мащам и си взимам Pioneer-a който съм си заплюлFiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
-
Взех си ето този плеар http://www.sony.bg/product/ica-in-ca...pod/cdx-gt434u ,че Pioneer-a нещо не ме изкефи.Във вторник ще отида да си купя говорители за отпред и отзад,че като си сложих Sony-то и тея старите тотално се изпърдяха,щом докато карах до Плевен си слушах музика от телефона.Само се чудя дали отпред на таблота ще мога да си сложа говорители,че мястото ми се струва много малко.Дано поне 10см да се съберат.Харесах си едни в Техномаркета на Sony 10см,верно че звука не беше адов но беха 3 лентове и си свириха много добре за не претенциозен клиент като менFiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар