Търся си панел за СД за мареа,този който се поставя на мястото на оригиналното радио.Ако някой има желание да помогне да спомене цена.Ще си дам адреса за получаване и ако не го зтруднявам да ми изпрати по ЕКОНТ със заплащане на куриера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ще помогне
Collapse
X
-
Е стига де, не се цупи! Има доста магазини в София в които има такива преходници, но мисля, че за Пловдив някой, ако ти даде адрес ще ти върши повече работа. Аз съм с още оригиналният касетофон. А цената на този преходник е от 14 до към 30-32лв. като за мен разумната цена за тази пластмаска е не повече от 5-6лв. Не съм наясно с куриерските услуги...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Какво да не се цупя аз си реших проблема,но сега ме чопли да връщам старото радио,понеже съм с JVS KDJ 310 /Джебелтски жмирисан циганин/ закупено от Американски магазин в Ирак и няма РДС.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
geshabeli написа:По-скоро е бил. А колегите от Пловдив трябва да пишат да такива работи, повечето сме от София, засега.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: Кой ще помогне
Tornado написа:Търся си панел за СД за мареа,този който се поставя на мястото на оригиналното радио.Ако някой има желание да помогне да спомене цена.Ще си дам адреса за получаване и ако не го зтруднявам да ми изпрати по ЕКОНТ със заплащане на куриера.Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
stef написа:geshabeli написа:По-скоро е бил. А колегите от Пловдив трябва да пишат да такива работи, повечето сме от София, засега.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар