Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Blaupunkt и за антената

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за Blaupunkt и за антената

Здравейте,имам два въпроса...1. Някой има ли идея къде е проблема MP3 CD плейър Blaupunkt Calgary MP35 да не иска да си изплюва диска? Изкарва го толкова, че да не мога да го хвана и спира...2. Някой свалял ли е тавана на Типо, за да ми обясни накратко как се сваля, че да не изпочупя всичките му щипки и закопчалки? Искам да си сменя антената на покрива по принцип и си мисля, че трябва да се свали тавана, ама незнам как...Благодаря предварително!
    FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
    Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

За плеара не мога да ти кажа нищо но за антената ,ако е като на Брава/о пробвай първо да свалиш плафона и ако не може да се смени тогава миси за тавана .Успех
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Плафона се сваля, като дръпнеш стъкълцето му с тънка права отверка и след това ще видиш от вътрешната му страна пластмасовите щипки, които са разтворени на страни и би могло да се подбръкне отново с тънката отверка, за да се свият и да дръпнеш плафона. Моят съвет е да свалиш само страницата и сенникът, които ти пречат за прекарването на новия кабел, защото свалиш ли целия таван ти гарантирам, че изпочупенити щипки и най-вече техните държачи ще са повече. И много внимавай, като издърпваш предните страници, че слънцето е направила и без това далеч не еластичната пластмаса много крехка. А колкото до плеара - трябва да се почисти ролковия мехонизъм, който прибира дискът. Ако не си се занимавал до сега с подобни дейности не те съветвам да се хващаш, защото е напълно възможно да се наложи да го поразглобиш повечко, а някои от нещата са на едни мънички пружинки... и ще се вкараш в приключения.
      Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
      -------------------------------------------------------------

Коментар

Има ли някаква опция някой да каже къде са тези щипки и как се разкопчават?Тавана е в ужасно състояние и искам да го претапицирам.
        FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
        Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

Working...
        X