Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлинен клаксон?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светлинен клаксон?

Здравейте! Колкото и тъпо да звучи на бравата не знам как се пуска светлинен клаксон, ако може някой да драсне два реда и да обясни. Благодаря!

Re: Светлинен клаксон?

Viiipeer написа:
    Здравейте! Колкото и тъпо да звучи на бравата не знам как се пуска светлинен клаксон, ако може някой да драсне два реда и да обясни. Благодаря!
    На Бравото, както и на повечето коли е с придърпването на лостчето към теб.

Коментар

За придърпването знаех, но мислех че точно при бравата е по-различно. Мерси! :D

Коментар

При повечето автомобили е с придърпване на лостчето, защо при Брава трябва да е по-различно?
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Чудесно е вместо да си мръднеш леко пръстите на лявата ръка, да направиш направо тема за "светлинния клаксон".Някой може ли да ми каже къде е ръчната спирачка на Brava?Аз по принцип карам Brava, ама съм виждал и коли на които ръчната е долу в ляво, до крака. Та реших да попитам.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
            Чудесно е вместо да си мръднеш леко пръстите на лявата ръка, да направиш направо тема за "светлинния клаксон".
            ...или казано по друг начин - два дни ровене в настройките спестява 10 минути четене на инструкциите.

Коментар

Malone написа:
              Чудесно е вместо да си мръднеш леко пръстите на лявата ръка, да направиш направо тема за "светлинния клаксон".Някой може ли да ми каже къде е ръчната спирачка на Brava?Аз по принцип карам Brava, ама съм виждал и коли на които ръчната е долу в ляво, до крака. Та реших да попитам.
              Да, просто съм много силен и ме беше страх предварително да пробвам, за да не го счупя и реших да ви попитам...

Коментар

О, не знаех ... съжалявам, Conan The Barbarian.Бъди внимателен и с мигачите тогава. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Еееее това е фрапантно бе ... ега си мамата ...
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                  X