Здравейте, наскоро се сдобих с ел. огледала.. И започвам да си блъскам главата как се свързват.. Снимал съм копчето, ако някой може да ме опъти по жиците.. На самите огледала може би и сам ще се ориентирам кой кабел за какво е, ама на копчето...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свързване на ел огледала от Крома
Collapse
X
-
ами надявах се някой просто да е свързвал същото.. иначе го купих от форума от един много коректен колега, заедно с огледалата и ел машинките, от крома 2000 ie турбо мисля 91-93 някъде.. дори пасва идеално на барчето до ръчната, където му е било монтирано и на него. извинявам се, че не уточних модела, от доста старите кроми е
Коментар
-
Хммм.. няма да се мине все пак без помощ малко. Вече разгадах повечето жици. Остана една дето не излиза никъде, най вероятно е подсветката която сигурно е изгоряла. Малко ми е Х прибирането обаче.. има 2 жици, като на прибиране излизат +12 в на едната, а на отваряне +12 в на другата.. Аз очаквах, че то просто ще разменя полюсите както на посоките.. Единственото за което се сещам, е в огледалото, за прибирането и отварянето да си има някакви допълнителни неща и да сменя полюсите направо там.. или нещо релета трябват някакви? някой ще подскаже ли Пък аз накрая ще нарисувам всичко цветно да остане за поколенията и да не се чудят .
Коментар
-
vin_d написа:одговора ти колега можеш да го откриеш в информ.книга за крома ако я немаш драпни и се информирай мн.е забавна и поучителна. http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/Fiat/Croma->96/Croma_manual.pdf
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар