като че ли дойде време и аз да се сдобия с ксенонов комплект за фаровете. гледам по сайтовете че има и такива с тънки баласти, DIGITAL ги водят, та освен размерът някой да има впечатления за тях? как мислите по хубави ли са от стандартните?изобщо който каквото има да каже по този въпрос нека да го сподели, пък може да помогнем в избора на такива комплекти и на други колеги
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HID Kit с тънките баласти,впечатления,мения,за и против?
Collapse
X
-
По-скъпи, по-издръжливи (разбирай надеждни), по-малки, по мои впечатления крушките "изгряват" по-бавно. А на LUXIMA имат и такива, които могат да се монтират на самата капачка на фара без да стърчат кабели на никъде и просто се вижда едно тънко кръгло радиаторче отвън (вървят в комплект с залъгалки,които се събират също под капачката), ама цената . Yellow_Flash_Colorz_PDT_22Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
еми аз естествено не гледам от скъпите по 200+ лева ако ще взимам ще е от онлайн магазините извън БГ към 70-80$ излиза с доставката.все разни китайчета без каквито и да е екстри. пък да видим какво ще излезеФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
chaveto написа:За тия пари ще си вземеш и от тук, няма смисъл от вън.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
разлика в качеството...не се знаезависи китайците какви части са имали в момента няма смисъл от чужбина, взимай от тук ... заради гаранциятаможе и да му правя реклама, но човекът е свестенhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29008
Коментар
-
няма смисъл от чужбиа, за 10-20 лв ни гаранция, а само разправия. аз си взех от един пич от фв форума- единия баласт беше дефектен- смени го веднага, без да се налага дори да муъ пращам стария, да се увери, че не лъжа/от пловдив е/. платих 120 лв преди 1 год и като изключа дефектия баласт не съм имал проблеми. 4300к е и свети яко, аз карам предимно нощно, а в града не ги гася. от дебелите баласти са, ама не виждам какво ме интересува, като има място за 2 санта дебелина, ще имаи за 3Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
да абсолюто сте прави, за без гаранция не си заслужава. въпроса ми беше дали има смисъл да поръчвам от там с тънките баласти или да си взема от нормалните. иначе на мен ми излиза с доставка към 87 лева а това което предложи sev е с 6 лева отгоре (това за нормалните де) така наистина се обезмисля поръчката извън БГ.но се ми се струва че ще има някакъв + тези с тънките, и не само от към размер. и за това питам а за купуването първо трябва да си фиксна проблема със светлинния клаксон. някъде по форума имаше тема точно как асе прави да не присвтват и къси и дълги ами само дълги. но това като тръгна да монтирам ще я потърсяФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
pakumba написа:ще го фиксваш ако го имаш- сложи ги първо и после гледай имали проблем, питай Оги след някоя си година нямаха проблемаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар