Плеарът ми е Alpine 9847 , който далеч не е топ модел и е вече на повече от 3 години и си работи перфектно. Това е вторият такъв, който имам защото първия го "загубих" на един паркинг. По спомен на кутията пишеше, че е произведен в Япония, но не съм сигурен на 100 процента. П.П. От Sony и аз имам много добри впечатления по отношение на звук, но оптиката им се сдухва много бързо или пък им думва главния чип. Но разбира се всичко си зависи от късмета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моята идея за аудиото на BRAVO-то
Collapse
X
-
ама аз от сони не съм доволен. докато не добавих един усилвател. тогава стана съвсем друга работа. говоря от към качество де. иначе лещата за 4-5 години още работеше ОК. решението което съм замислил с фабричния касетофон е с 2 усилвателя. един за предна двуканален, и един 4 канален за отзад. и съответно външен вход от лаптоп или друг вид плеър. хем не много скъпо хем добре ще свирне. но за сега други неща са на дневен ред.а за споменатата от мен групичка от няколко по така марки, мисълта точно ми беше че и евтините им модели свирят доста добре сравнено с останалите за същите пари, да не гожовим че и за повече.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар