Здравейте колеги.Преди седмица - две започна да се появява следния проблем: най-често като тръгвам, особено като подам повечко газ започва да ми примигва лампата на ръчната спирачка. Мигането не е ритмично.. имам чуството че нещо не прави хубав контакт и от вибрациите веригата се затваря/отваря. След време и след като поразмърдам лоста (може и да си го внушавам) спира да мига. Принципно винаги държа колата на ръчна като е спряла.Имали ли сте подобни проблеми и знаете ли къде се намира датчика за вдигната ръчна спирачка.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Примигване лампата на ръчната спирачка
Collapse
X
-
А може и датчикът за ръчната да не е наред или кабелът към него да окъсява някъде на маса. Намира се в долната част на лоста за ръчната.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
И при мен е така,това е от ниско ниво на течноста като подадеш рязко гас течноста се накланя на зад и нивомера отчита ниско ниво.Трябва да ти пресветва и като караш по голям наклон(на горе,поне при мен е така)Нивото на течноста най вероятно ти е спаднало заради износване на накладките(скоро можеш да очакваш и те да се обадят)Fiat Brava 1.6/16v