Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с осветлението на таблото

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с осветлението на таблото

    Здравейте. Забелязах наскоро, че таблото ми свети по-слабо в района на 100-140 км. при скоростомера и 2000-5000 оборота при оборотомера. Ето снимка, за да видите най-точно за какво става въпрос. Това е при позиция макс. на димера за таблото. Ако го дам в позиция мин., то тогава не си личи, че осветлението е по-слабо в тези две области.Два пъти свалях таблото, сложих нови крушки, после сложих други, пак нови, почистих цоклите им и местата, на които контактуват с платката на таблото, видимо няма проблем в самото табло.Някой имал ли е подобен проблем? Видях по форума писано за подобни проблеми, в една тема имаше предположение, че е възможно да са нагорели пластмасите в самото табло, от което да идва и проблемът.

    #2
    Нямам си на представа но си мисля ,че може да са крушки предполагам отзад са поне 4 5 Нямаш ли някой познат който да ти даде едно табло само да го пробваш , незнам и аз какво би могло да е , предполагам че колегите който са доста по вешти в автоелекторониката скоро ще се отзовът
    Fiat Bravo 1.9 JTD

    Коментар


      #3
      Подмених ги всичките. Здрави са.

      Коментар


        #4
        Хммм щом крушките са ти здрави и работят , мисля че имаше нещо като отразителчета, които отразяват светлината. Виж дали са на мястото си или дали са чисти. ПС: От кога ти е така ?!
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

        Коментар


          #5
          От около седмица. Днес стигнах да сменя крушките, но, както казах - няма разлика. Изглежда ще трябва да разглобя цялото табло.

          Коментар

          Working...
          X