Здравейте незнам дали е за тук темата така че моля да ме извините предварително.Отказа ми дясното стъкло на пунто мк2 2000 надолу върви идеално но нагоре не иска и почва да стърже ролката вътре но когато го по бутна с ръка тръгва и нагоре но когато стигне края неще да спре и пак чегърта ролката вътре всичко си е наред не е износено или счупено.Някои има ли някакви идей.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.стъкло проблем
Collapse
X
-
колега и аз съм с мк2 и моито стръгучкаше така да се изразя и накрая спря на цяло и то посред зима и приклучение до като го дигна разглобих и вътре ролката всички са се изронили защото са от пласмаса .Някак го дигнах и изклучих буксата и сега така си карам нов механизам е към 160 лева а втора нещо все не мога да намерян .Савета ми е докато е времеи или го изклучи или си купи нов механизам ако ти се дават толкова пари. А аз имам климатик и много не ми трябва като не работиФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
Сложи на механичните части смазки - WD40, бяла грес... Погледни четките и колекторите в какво състояния са, ако позволява.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Ама ти разглоби ли напълно моторчето?Като свалиш капака му, се вижда едно голямо зъбно колело и изглежда наред, обаче то приплъзва спрямо друго, което е под него. Между тях има някакви елементи, които така и не видях как стоят, защото моето беше рзрушено. Погледни между зъбните колелета ако не си го направил. УспехFiat Bravo 1.9JTD 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар