Проблема ми е там че след като смених 2 изгорели лампи за осветлението на таблото заедно с тях светнаха и лампа за ABS и лампа за AIR BAG ! А колата ми няма и двете Даите съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с лампите на таблото - BRAVO
Collapse
X
-
Aз ще ти кажа.Нямаш абс и възглавници,но си има лампи по таблото ,а за да не светят има едни мостчета отзад на таблото с фасунки като на крушка .Самото мостче представлява фасунка на крушка без балона на което са запоени двата края.Виж да не си ги разместил или махнал при смяната на крушките или да не си сложил и там крушка.99% съм сигурен че ти светят заради това. п.с. Освен това на някой табла въпросните лампи за еърбега и т.н. не са крушки а диоди,запоени и не може току така да се махнат.
Коментар
-
bqlovento написа:Aз ще ти кажа.Нямаш абс и възглавници,но си има лампи по таблото ,а за да не светят има едни мостчета отзад на таблото с фасунки като на крушка .Самото мостче представлява фасунка на крушка без балона на което са запоени двата края.Виж да не си ги разместил или махнал при смяната на крушките или да не си сложил и там крушка.99% съм сигурен че ти светят заради това. п.с. Освен това на някой табла въпросните лампи за еърбега и т.н. не са крушки а диоди,запоени и не може току така да се махнат.Fiat Bravo 1.4 12V SX
Коментар
-
metalista1 написа:bqlovento написа:Aз ще ти кажа.Нямаш абс и възглавници,но си има лампи по таблото ,а за да не светят има едни мостчета отзад на таблото с фасунки като на крушка .Самото мостче представлява фасунка на крушка без балона на което са запоени двата края.Виж да не си ги разместил или махнал при смяната на крушките или да не си сложил и там крушка.99% съм сигурен че ти светят заради това. п.с. Освен това на някой табла въпросните лампи за еърбега и т.н. не са крушки а диоди,запоени и не може току така да се махнат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар