Здравейте, искам да попитам дали някои е имал моя проблем и как го е решил ,и дали някои има идея от какво може да се получи така,че след като свалих резервоара и го сложих пак след 1 месец ,стана така че помпата се чува как работи а всъщото време от резервоара бензин не излиза.Махнах маркучите и бяха сухи при положение че въртях доста време.Като трагна да пала и съм ги извадил пак нищо.Кабелите съм закачил както и масите по купето. Някои идея какво се случва или каде бъркам ? Бензин има поне 20 литра вътре...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с резервоара на Браво 1.6 16V
Collapse
X
-
кола
ами има въздух в помпата и като всяка помпа трябва да се обезвъздуши тя може да си работи ама не вади бензин та слага в изхода един безцветен маркуч месля че е 8 мм поне 70-80 см и като смукнеш трябва да поткачи леко така 2 пъти слагаш маркуча в едно шише например 2 литра прозрачно после даваш на контакт за кратко така 1-2 пъти като текне бензин вадиш прозрачния маркуч и си слагаш от колата и пак даваш на контакт вече трябва да е обезвъздушено а всичко е прозрачно да се вижда до къде и колко върви бензин -Гледай да не се нагълташгледай да не счупиш изводите на помпата ако са пласмасови
-
Re: кола
kluchar написа:ами има въздух в помпата и като всяка помпа трябва да се обезвъздуши тя може да си работи ама не вади бензин та слага в изхода един безцветен маркуч месля че е 8 мм поне 70-80 см и като смукнеш трябва да поткачи леко така 2 пъти слагаш маркуча в едно шише например 2 литра прозрачно после даваш на контакт за кратко така 1-2 пъти като текне бензин вадиш прозрачния маркуч и си слагаш от колата и пак даваш на контакт вече трябва да е обезвъздушено а всичко е прозрачно да се вижда до къде и колко върви бензин -Гледай да не се нагълташгледай да не счупиш изводите на помпата ако са пласмасовиФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
kluchar написа:аз щото карам на газ и ми се е случвало да оставам без газ и без бензин и като няма бъобще бензин понякога се случва и така си е оправям може и клапанчето да прови проблем но като смукнеш то трябва да се отвориФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
kluchar написа:да като е безцветен се вижда какво става нека молко потече 500грама поне то после само си гасне ако си на контактФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Tornado написа:liverpool235 написа:Темата е за триене!!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар