Колеги,имам нужда от помощ.Проблема е следния-стрелката не отчита нищо,стои на 0. Във Ванто-треид хората казаха,че по електрониката всичко е наред и проблема е механичен,но било трудно за отстраняване и по-добре да купя ново табло и да го сменя.Някой от вас имал ли е подобен проблем и как го е решил.Предварително благодаря за помощта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стрелката за температурата на пунто хгт
Collapse
X
-
Ми да или ново табло .. или да намериш подобно .. смисал някво от ЕЛХ или няма значение просто да е на Пунто и да има стрелка за темепературата ,да му вземеш целия прибор със стрелката за температурата и горивото и да ги присадиш на твоито табло(този вариант е малко по засукан но ми се вижда по нормален понеже мисля ,че трудно ще намериш табло за GT) и последен вариант вземаш си допълнителен уред за показване на температурата, от лада,жигула,или някои от тея спортните и си го монтираш някъде по таблото или където решиш и го закачаш за сегашния си датччик на двигателя.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
през пролетта имах проблем с таблото, всички уреди не работеха. свалих го и го носих на майстор, казаха че някакъв процесор се прецакал, да търся ново. обиколих всичко автокъщи и морги в софия, никъде няма същото табло. накрая в една от последните морги на южната дъга на околовръстоното в посока пловдив намерих две подобни. едното беше от ELX а другото незнам от къде го извадиха. и двете имаха разлика в оборотите и километрита които бяха изписани на таблото. питах майстора и каза че няма проблем. 150 лв ми струваше, пробвах и взех. старото го пазя някъде, но незнам дали може да ти свъши някаква работа. разпитай някой разбирач, дали може да се сглоби едно здраво от двете и ще говорим.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар