Колеги, днес приключих с "ремонта" на инсталацията на моето Фиатче Всичко е почти ок След монтажа на всички елементи ... ми се изгуби главното осветление на таблото. Лампички за (акумолатор, ръчна, масло фарове глупости .. тези ги има...) Но самото "зеленото" осветление се изгуби някъде по тъча .. днес не съм го видял , защото исках да я сглобя по светло. Сега се оказа, че нямам осветление и клаксон Искам да попитам:1.во Има ли бушон за това осветление или пак трябва да разглобявам таблото ( за Н-ти път, защото немога да сваля само циферблата понеже жилото неможе да се закачи ако не се свали и част от арматурата) 2-ро Колко лампички го осветяват това табло ? Силно се съмнявам да е само 1... (ако е 1 може да е дала фира, защото няколко пъти стана късо и изгърмяха няколко бройки сменени са , но... това за таблото ако е гръмнало не съм видял на светло) Иначе ми изгърмяха акумолаторната, на късите и габаритите, маслото. и халогените 3.то ако са повече от 1 лампичка , е възможно да съм скъсал фолиото (платката) някой да има идея как се оправя в такъв случай 4.то айде за сега това ... Търся малко помощ за таблото. БЛАГОДАРЯ !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос осветление на табло Уно ?
Collapse
X
-
Какво ти беше Уното?Принципно са повече от една,в зависимост от модификацията на колата.Фолиото ще го скъсаш трудно,трябва да го дереш с нещо за да го повредиш толкова.Има бушон,и ако не ме лъже паметта ,осветлението е вързано към бушона на някой габарит.Нямаш ли схема на инсталацията?Fiat Punto 1.1 6Speed
-
Колега, Уното ми е 1000 кубика 45 кончета 1994 година Таблото е ( Уред за бензина, Километраж, Датчик за водата, който е без стрелка не го знам кво прави не мига )There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар