Колеги ако някой знае какво е това нещо и иска да помогне да ми пише.Свалих го от охлаждащата перка на фиат брава 1.6 16v изгоряло е мога ли да си намеря такова нещо и най- важното какво е!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това?
Collapse
X
-
Re: кола
[quote="kluchar"]това е съпротивлението -/реостат на някой / за бавната степен на перката според мен е термо предпазител/резистор с 2 кабела няма/предпазва от силният ток при страртиране на вентилатора,в самото му тяло е вързан последователно с още един предпазител ,които изгарят наи често при затруднено въртене на перката или блокиране/за да не задими цялата инсталация/:DАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Ето това е: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1 Като член на форума ползваш 10 % отстъпка. Има важна тема за АХМ-Ауто.
Коментар
-
marea-ta написа:според мен е термо предпазител/резистор с 2 кабела няма/предпазва от силният ток при страртиране на вентилатора,в самото му тяло е вързан последователно с още един предпазител ,които изгарят наи често при затруднено въртене на перката или блокиране/за да не задими цялата инсталация/:D
Коментар
-
[quote="marea-ta"][quote="kluchar"]това е съпротивлението -/реостат на някой / за бавната степен на перката според мен е термо предпазител/резистор с 2 кабела няма/предпазва от силният ток при страртиране на вентилатора,в самото му тяло е вързан последователно с още един предпазител ,които изгарят наи често при затруднено въртене на перката или блокиране/за да не задими цялата инсталация/:D[/quoteизвинете ме и аз съм се заблудилАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар