Колеги 3 дни се рових из нета да открия някаква схема за свързване на 13 пинов кабел за CD чейнджър BLAUPUNKT. Става въпрос за това че искам да го свържа към оригиналното радио на моето BRAVO. Ако не намеря нищо предлагам да заменя моя BLAUPUNKT срещу GRUNDIG (работещ),защото от ровенето из нета разбрах че такъв е трябвало да има в моята кола когато съм я купувал. Ще съм много благодарен ако някой ми съдейства.п.п. Към радиото ми има закачен и 8 пинов кабел (оригинален)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
13 пинов кабел за чейнджър
Collapse
X
-
Changer ВLAUPUNKT RDM 128, C50 Модель CDC-A05, A06, A071, A072, A08Eто и схема на изводите на AD182H2Tова намерих на първо търсене. Mоже да пробваш с него. Hе съм го пробвал!Според мен е най-вероятно да не се "харесат" касетофона и чейнджъра.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Няма да е лошо да прережеш кабела, който идва от контакта, за да не ти светва таблото. И съответно да прибавиш кабела идващ от буксата към кабела с постоянния плюс.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар