Здравейте значи имам проблем с антената на радиото значи когато колата не е във движение си хваща радио идеално но когато тръгна сигнала става по силен след това по слаб.. и така смених сигурно 3 4 антени(горе пръчката) никакъф ефект от какво може да е ? а да става дума за Пунто 1
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с антена?
Collapse
X
-
punto_75 написа:Такъв е плейъра и да само антената съм сменял кабела не Във кутията има жак който слага на кабела за антената и се забива във него обаче когато пича ми слага плейъра не сложи тоя жак ами си ползва стария и се чудех дали не е от това>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Не ти трябва голяма антена, казах ти вземи един мултицет и премери от буксата в купето до покрива дали има верига. Ако няма поради някакви причини ако ще и като тролей да се направиш все си е тая. Ширмовката на кабела също е важно да е закачена и да е здрава, тя е екран и определя от къде да започне антената. Иначе ксеноните яко смущават, даже съм чувал за такива които правят грешки и в компа на автомобила.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар