Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с антена?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с антена?

Здравейте значи имам проблем с антената на радиото значи когато колата не е във движение си хваща радио идеално но когато тръгна сигнала става по силен след това по слаб.. и така смених сигурно 3 4 антени(горе пръчката) никакъф ефект от какво може да е ? а да става дума за Пунто 1

Смени приемника!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да не ти е откачен или хлабав куплунга на антената отзад на касетофона?
      Fiat Bravo 1.9JTD 1999

Коментар

E не забит си е отзад добре той плейъра е новичък съвсем скоро го сложих

Коментар

няма да е от антената пробвай плеъра на друга кола
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Провери с уред как е връзката от куплунга до антената.

Коментар

ако ти е останала някой антена в повече, метни една насам, че моята я свиха :D

Коментар

Ти само антената на покрива ли си сменял ?А кабела ?И все пак какъв е плейъра.Аз си ползвам един и същ плейър, тази кола му е втората, но на Бравото така и не получих чист сигнал.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

кола

провери как е при плафона горе да не е раждясало нещо или сложи електронна антена вътре в купето /една пластина с усилвател /
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Такъв е плейъра и да само антената съм сменял кабела не Във кутията има жак който слага на кабела за антената и се забива във него обаче когато пича ми слага плейъра не сложи тоя жак ами си ползва стария и се чудех дали не е от това

Коментар

Това е само преходник което е в кутията ти и ако самия накрайник на кабела е различен от този на СД-то тогава се слага в противен случай ако всичко пасва не ти е нужен този преходник.

Коментар

Ксенон да имаш случайно ?Понеже фаровете ми стоят целогодишно включени, съвсем случайно нещо ме накара да ги изключа и сигнала стана перфектен.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

punto_75 написа:
                          Такъв е плейъра и да само антената съм сменял кабела не Във кутията има жак който слага на кабела за антената и се забива във него обаче когато пича ми слага плейъра не сложи тоя жак ами си ползва стария и се чудех дали не е от това
                          колега ... дане е вързана обратно буксата ... понеже съм си праил експреминети .... таз час многожичната на кабела да е вързана на маястото на кабела дето е еденичен и е... щото хваща ама е кофти ... понеже аз си слагах друга букса ... ама моя кабел е много гаден и тоз в сечението ми един такъв тънак като косъмче ... ми ако искаш си сложи преходника от плеарчето... няма какво да збъркаш в наи - лошия случаи ще си смениш кабела и ще се оправи всичко.
                          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Нямам ксенон и е вързано вс както трябва направо незнам.. чудех се ако сложа някаква голяма антена като въдица :D какво ще стане

Коментар

Не ти трябва голяма антена, казах ти вземи един мултицет и премери от буксата в купето до покрива дали има верига. Ако няма поради някакви причини ако ще и като тролей да се направиш все си е тая. Ширмовката на кабела също е важно да е закачена и да е здрава, тя е екран и определя от къде да започне антената. Иначе ксеноните яко смущават, даже съм чувал за такива които правят грешки и в компа на автомобила.

Коментар

Working...
                              X