Здравейте,от известно време забелязах, че при включени мигачи или натисната спирачка, ми свети слабо копчето за включване фаровете за мъгла, без да са включени тези светлени. Днес реших да погледна какво става с мигачите и стоповете отвън. Оказа се че при включени къси светлини и пуснат мигач, в едно с мигането на мигача мига и габарите ( свети ту по-силно ту по-слабо ). Нямой може ли да ми даде съвет как да се справя с този досаден проблем?Колата е брава 1.9 Д
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигач и габарит - мигат в едно
Collapse
X
-
Re: стоп
kluchar написа:за целта трябва да разглобиш стопа>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колега, писал съм по темата, но не можах да го открия. Накратко - сваляш куплинга на задния габарит, Щифтовете са около 7 броя и изглеждат така - - - - - - - Проверяваш кой щифт е масата като разглеждаш пистите на блока с крушките./мисля, че беше третия/ С тънки клещи завърташ щифта на масата леко около оста си. При мен след тази операция вече година нямам никакъв проблем. До тогава си беше цветомузика и хората ми светеха отзат като за сватба. Този куплунг е може би най лошия в цялата кола.МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
БРАВА 1.8 16V ELX 96
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар