имам следния проблем. карам си аз вчера и изведнъж започна да ми примигва плафона в купето(който си настройвам да свети като се отвори врата) след което започна да свети постоянно. след 1-2 опита разбрах че проблема е от палчето на 3-тата врата. тъй като не можах да заклуча колата с алармата (защото отчита че има отворена врата и започва да пищи) се принудих да откача клемите на акумулатора за да не се наложеше да бутам сутринта за да запале. въпроса ми е следния: това нещо сериозно ли е или просто нещо се е намокрило и е дало проблем и евентуално как да се предотврати бъдеща поява.Моля ако темата е в грешен раздел да бъде преместена в правилен. 10х мерси предварително на отзовалите сеПС: Сутринта проблема го нямаще
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с плафоните
Collapse
X
-
бутончето което е на вратата или другото което е на прага? снощи си играх с това на прага което е и като го натисках осветлението не изгасваше а вместо това почваше са свети по-слабо.а за плафона в багажника нямам ключе за да го изгася и да не свети. точно за това свалих клемите на акумулатораFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
плафон
каквое това ключена прага нещо допълнително ли само това на колонката до пантите е за плафона в купето а за багажника е там където има 3 други железни бутончета има и едно черно пласмасово то е за плафона на багажника а горе на плафона в купето трябва да има ключе в 3 позици . погледни тук http://62.195.105.49:7080/navi?MOD_C...OD=0&DRW_NUM=1
Коментар
-
под праг имам предвид долния край на вратата(там кадето е заключващия механизъм). там при пластинките като натисках пластмасовото ключе осветлението продължаваше да свети, но по слабо, а лявото ключе на плафоа отпред е на стедно положениеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар