Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгоря ми инсталацията на Фиата за заключване
Collapse
X
-
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
kikianev написа:Въпреки огромното мое желание да си я направя сам ,опрях до сервиз....2000_16V написа:Въпроса с поялника и споялника е доста спорен. И аз го знаех поялник, но едни добри хора ми казаха, че докато продължава да прави спойки (демек споява)му се казва споялник. :D ...
Коментар
-
2000_16V написа:Въпроса с поялника и споялника е доста спорен. И аз го знаех поялник, но едни добри хора ми казаха, че докато продължава да прави спойки (демек споява)му се казва споялник. :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Tornado написа:И аз така се чувствах не можех да си намеря място докато не си отремонтирам АБС-а за 5 лева ,но си играх 3 дни.Все пак чувстото след като успееш е върховно.
Коментар
-
kikianev написа:е все едно можехте да искарате некой лев иначе благодаря на всички за съветитеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
кола
ами мисля че още от Началото си збъркал с писането не какво може да е на колата а къде може и кой може да е направи /а ако може той битрябвало да знае и как / което не ти е от голяма полза като си гръгнал с парите на пред но както и дае да внимаваш за напред и да пишеш предварително за такива неща/ не толкова сложни /а не направо в сервиза и / оправете колата квото струва плащам/ сега мисля че нети са излишни парите затова са и форумите да се пише за да се избегнат подобни неща
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар