Здреавейте.Както вече обещах на u_bo в една друга тема, ще кача това което до момента съм направил по една моя идея.Първоначалната идея беше да изкорубя механизъма за касетката и на негово място да вградя FM трансмитър директно свързан към касетофона, и по този начин да направя от стария касетофон едно модерно мп3 плейрче.Уви тази идея се провали сравнително бързо по простата причиа че не упях да изведа стерео сигнал от трансмитера.Тябве да измисля нещо друго и решенито на което се спрях е Mp3 Player с SD/MMC картти, което в момента чакам да ми пратят от китай.ПОстигнатото до тук.Намерих стерео вход на този модел, точно след предусилвателя на сигнала от касетката.намира на долната част на платката. може да видите точно къде трабва да направите спойките.
Това което съм оградил като цокъл го поставих просто за да се ориентирате по-лесно.това е основата на цокала за 5 жилния кафяв лентов кабел който излиза от механиката на касетофона.Естествено на оригиналната платка няма да е такава мазаница. Това което е виждате се намира в горната дясна част (погледнато отдолу и отзад) на платкатанамира се в ъгъла точнно под копчетата за търсене на радио станции.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------В следващия коментар ще опиша как се отделя контролера на касетката така че да си мисли че има касетка и да могат да се сменят режимите.
![](http://forum.fiat-bg.org/files/input_large_213.jpg)
Коментар