Днес ми светна лампа като тази която е най-дясно на снимката http://img517.imageshack.us/img517/7...ma2rb3.jpgНа нея е изрисувано човече с колан и пред главата му има кръгло топче. Предполагам че е лампата за AirBag-а. Някакви идей защо свети? Най ме е страх да не гръмне докато си карам.... (въпреки че силно ме съмнява да има зареден airbag...). Ако има колега с компютър от софия да я закачим да прочетем грешката черпя по биричка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна ми лампичка!
Collapse
X
-
Re: Светна ми лампичка!
infirm написа:Днес ми светна лампа като тази която е най-дясно на снимката http://img517.imageshack.us/img517/7...ma2rb3.jpgНа нея е изрисувано човече с колан и пред главата му има кръгло топче. Предполагам че е лампата за AirBag-а. Някакви идей защо свети? Най ме е страх да не гръмне докато си карам.... (въпреки че силно ме съмнява да има зареден airbag...). Ако има колега с компютър от софия да я закачим да прочетем грешката черпя по биричкаAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Мерси колега. Тази седмица ще я карам така надявам се да не и се случи нещо по сериозно защото нямам време и събота и неделя сигурно ще я закарам на диагностика. Ако някой колега има компютър и възможност да прочетем грешките бира и картофки черпяFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Здравей колега,На мен също ми свети, но нарочно Преди време ми блокира шофьорския колан. Смених машинката на колана, но тази която намерих е от една марея и нямаше датчици за AirBag. Нямаше къде да включа дадчика и оставих кабела висящ - от тогава ми свети.Предполагам, че при теб моге да се е исмукнал или прекъснал някой кабел. Ако си исграеш с тези работи те съветвам да откачиш клемите на акумулатора преди това. Може да разгледаш сам обуксите - с датчците не с ииграй, да не те изненада възглавницата
Коментар
-
Аз реших проблема по следния начин: свалих таблото и натъпках мястото пред лампичката с хартия, да не я виждам че свети :DИначе след време ходих на диагностика по друга причина и там ми изчистиха грешката. Това светене при мен се получи като бях дал на контакт при свалено табло.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
AdViSoRa написа:Аз карах със светеща такава лампа около година и възглавницата не се отвори. Моя компютър за Air Bag-а изгоря от вода и си намерих втора употреба, диагностика и вече е наред.браво 1.6 16v 1997 103hp
колкото повече,толкова повече
Коментар
-
..
jsivkov написа:това за взаимозаменяемоста и мен ме интересува, както и примерни цени за централата нова или втора ръка, да знам какво да очаквам. Благодаря предварителноFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
AdViSoRa написа:Аз карах със светеща такава лампа около година и възглавницата не се отвори. Моя компютър за Air Bag-а изгоря от вода и си намерих втора употреба, диагностика и вече е наред.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:AdViSoRa написа:Аз карах със светеща такава лампа около година и възглавницата не се отвори. Моя компютър за Air Bag-а изгоря от вода и си намерих втора употреба, диагностика и вече е наред.Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
и аз съм със същия проблем и като знам че скоро през клапите на парното/климатика ми излизаше пара ... все повече ме навежда на мисълта че радиаторчето е пукнато и от там е изгоряла централатасветна ми лампата по време на шофиране ... стреса беше на лице .. страх ме беше да не ми гръмне в движение но съм вече 5 месеца така .. и няма нищоявно обаче ще трябва да гледам от къде е проблема че ако е от радиаторчето на парното .. кофтиFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар