Здравейте колеги!Проблема ми е свързан с прекалено честата смяна на крушките за заден ,десен габарит(3бр)!Дори да има здрава крушка. тя е почти стопена.Странното е , че се случва само с десният габарит.Колата е Фиат Браво 1.6 16V Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крушки на габарити-горят често
Collapse
X
-
Как се топи тази крушка? Не е ли стъклена. Закупи някоя по-скъпа - OSRAM, NARVA ... Щом само тя гори по-вероятно проблема е в нея или цокъла и е хлабав и преискрява.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
Аз до скоро бях още с оригиналните заводски OSRAM, но нажежаемите им жички бяха провиснали т.е. готови да изгорят и взех кардинално решение смених абсолютно всички задни крушки но сложих Hella.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
chaveto написа:Няма как да идва в повече напрежение.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:Знаеш ли че някои алтернатори подават над 28V напрежение и 40Амп ток. .
Коментар
-
И без хлабави клеми може да достигнем стойности от 20в и нагоре, достатъчно е да е повреден регулатора. Без акумулатор в повечето случай изгаря регулатора и тогава напрежението може да достигне няколко стотин волта, но няма как да изгори само един от стоповете. В автомобила е пълно със свето диоди който не минават през стабилизатор и едно такова повишаване на напрежението ще е фатално за тях много преди да изгорят крушките. Има още доста неща които ще пукнат преди една крушка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар