MorningEnergy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как по най-културен начин да си изкарам +12v?
Collapse
X
-
alvanovo написа:от запалката съм захранил доста неща>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Аз си сложих още един бушон 15 ампера през който захранвам радиото и антирадара.А btw като се бях заврял под таблото установих, че горното каре на кормилния прът е разбито (явно от там ми потропва волана като мина през дупка).Някой знае ли колко струва ново и лесно ли се сменя?_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
MorningEnergy написа:Аз си сложих още един бушон 15 ампера през който захранвам радиото и антирадара.А btw като се бях заврял под таблото установих, че горното каре на кормилния прът е разбито (явно от там ми потропва волана като мина през дупка).Някой знае ли колко струва ново и лесно ли се сменя?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
MorningEnergy написа:Искам да си направя така, че радиото да ми се включва автоматично като втътна ключа.Освен това имам радар детектор и искам и него да го направя да си се включва автоматично.@vgeorgiev кои например?Искам да взема ток от някъде където е най-езопасно, да не прецакам нещо.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Някакво обикновенно радио касетофонче марка "Aiwa".Големият му плюс е в това, че има вход за Mp3 плеар или CD и за това го използвам още.Иначе така както го бях вързал преди, като го изключиш дори и да махнеш панела хаби ток и колата ако не се кара повече от два дни, не пали. В момента се включва автоматично като врътна ключа и е много удобно. Има два кабела, единия е за да си запаметява настройките който се връзва към постоянен +, другия е за да се включи и захранва. Този който е за пускането се включва към плюса от ключалката. Преди бях вързал и двата кабела към постоянния плюс и дърпаше ток.@Fiat_Punto11 от каренцето е.Застопоряващия механизъм няма връзка с въртенето на кормилния прът._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
krasio_79bs написа:MorningEnergy написа:Да, но аз искам да си гасне сам след като изгася двигателя.Иначе ще дърпа ток и като не карам колата няколко дни акумулатора ще пада.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:krasio_79bs написа:MorningEnergy написа:Да, но аз искам да си гасне сам след като изгася двигателя.Иначе ще дърпа ток и като не карам колата няколко дни акумулатора ще пада.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар