Карам пунто 1.1 96г.Как по най-културен начин да си изкарам +12v само при включен двигател?Сигурно още първото мнение ще е "изкарай си през ключалката на ключа за палене"Да, но как по точно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как по най-културен начин да си изкарам +12v?
Collapse
X
-
Нищо не се разбра. Къде да ги изкараш тези 12V?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Искам да си направя така, че радиото да ми се включва автоматично като втътна ключа.Освен това имам радар детектор и искам и него да го направя да си се включва автоматично.@vgeorgiev кои например?Искам да взема ток от някъде където е най-езопасно, да не прецакам нещо._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
MorningEnergy написа:Искам да си направя така, че радиото да ми се включва автоматично като втътна ключа.Освен това имам радар детектор и искам и него да го направя да си се включва автоматично.@vgeorgiev кои например?Искам да взема ток от някъде където е най-езопасно, да не прецакам нещо.
Коментар
-
MorningEnergy написа:Да, но аз искам да си гасне сам след като изгася двигателя.Иначе ще дърпа ток и като не карам колата няколко дни акумулатора ще пада.
Коментар
-
pugsy написа:Май май при всяка кола има изкаран постоянен+ и + през контакт на буксите за касетофонаreter написа:колега искаш ток от ключа, казвам ти как да го земеш. какво не ти харесва, че продължаваш да търсиш?_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар