Здравейте,Имам фиат марея уикенд 1.9ТД-1999 година.От известно време забелязах,че като включа светлините,без значение кои ,1-2 секунди след включването ми светва жълта индикация под формата на крушка със знак внимание вътре.Тази индикация се намира между скоростомера-там където стрелката показва скорост от 30 км в час и индикатора под формата на кола,който показва има ли отворена врата.Аз си мислех,че е указателна светлина за включени светлини,но ми казаха,че е сигнал за неизправност някъде в осветителната система.Проверих си всички светлини,стопове,габарити-работят,а тази индикация светва.И още-в началото като купих колата забелязах,че тази индикация светва веднага след включване на светлините,а не както сега-след 1-2 секунди.Може и да се лъжа,не съм сигурен.Дано съм бил ясен в обяснението на проблема.С уважение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При включване на светлините ми светва индикация на таблото
Collapse
X
-
null.zero написа:двете крушки на задния номер светят ли?Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:null.zero написа:двете крушки на задния номер светят ли?Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
Габаритите на Мареа комби, не бяха ли с по две крушки отзад? И на теб да ти свети само едната и да не забелязваш?А на картинката, която си дал, пише, че има проверка и на два бушона. Ако е изгорял единия, лампата пак свети.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:Габаритите на Мареа комби, не бяха ли с по две крушки отзад? И на теб да ти свети само едната и да не забелязваш?Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
simeon3000 написа:Габаритите на Мареа комби, не бяха ли с по две крушки отзад? И на теб да ти свети само едната и да не забелязваш?А на картинката, която си дал, пише, че има проверка и на два бушона. Ако е изгорял единия, лампата пак свети.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
ivannik написа:simeon3000 написа:Габаритите на Мареа комби, не бяха ли с по две крушки отзад? И на теб да ти свети само едната и да не забелязваш?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
simeon3000 написа:Провери крушките, които осветяват задния номер.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар