Ето го колега. По долу на снимките за Брава и Браво. Това че при теб го няма, не значи че не се монтира според екстрите. Пък ако търсиш такъв модул, имам един точно по схемата. както писах бях го купил от един колега, но от снимката не можах да се ориентирам и се оказа от Браво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отказ на електрониката при високите температури през лятото.
Collapse
X
-
Vladim написа:Чува се ясно, как моторът щрака и се опитва да свали прозореца. Слад 5-6 опита обикновено джама слиза!Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
iuly_vn написа:Ето го колега. По долу на снимките за Брава и Браво. Това че при теб го няма, не значи че не се монтира според екстрите. Пък ако търсиш такъв модул, имам един точно по схемата. както писах бях го купил от един колега, но от снимката не можах да се ориентирам и се оказа от Браво.iuly_vn написа:Може и така да е при теб, но при Брава модула управлява предните ел стъкла и нагревателя.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:iuly_vn написа:Ето го колега. По долу на снимките за Брава и Браво. Това че при теб го няма, не значи че не се монтира според екстрите. Пък ако търсиш такъв модул, имам един точно по схемата. както писах бях го купил от един колега, но от снимката не можах да се ориентирам и се оказа от Браво.iuly_vn написа:Може и така да е при теб, но при Брава модула управлява предните ел стъкла и нагревателя.Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар