Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отказ на електрониката при високите температури през лятото.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето го колега. По долу на снимките за Брава и Браво. Това че при теб го няма, не значи че не се монтира според екстрите. Пък ако търсиш такъв модул, имам един точно по схемата. както писах бях го купил от един колега, но от снимката не можах да се ориентирам и се оказа от Браво.
    Прикачени файлове
    Fiat Marea TD100

Коментар

Vladim написа:
      Чува се ясно, как моторът щрака и се опитва да свали прозореца. Слад 5-6 опита обикновено джама слиза!
      Много благодаря на колегите. Вчера, събота направих една екскурзия около 300 км в най горещото време. Проблемът със отварянето на лявото стъкло не се е повтарял. От друга страна колата беше в движение и с климатик и не съм я оставял на слънцето да се загрее достатъчно. При положение че външната температура беше около 38 градуса.Цитирам колегата Vladim защото при мен не се чуваше моторчето да щрака или нещо такова.Виждам от постовете че е имало и други такива случаи. Имам да огледам електрическите схеми по темата и да си огледам конекторите. Първо трябва да се уверя че проблемът се повтаря.
      Bravo 1.6 / 16

Коментар

iuly_vn написа:
        Ето го колега. По долу на снимките за Брава и Браво. Това че при теб го няма, не значи че не се монтира според екстрите. Пък ако търсиш такъв модул, имам един точно по схемата. както писах бях го купил от един колега, но от снимката не можах да се ориентирам и се оказа от Браво.
        Май говорим за едно и също с тази разлика, че не си доуточнил, че става въпрос за различни модификации. Все пак "при Брава" означава, че обобщаваш един вид, а всъщност по правилно е "при Брава ELX":
        iuly_vn написа:
        Може и така да е при теб, но при Брава модула управлява предните ел стъкла и нагревателя.
        Все пак по мои впечатления по улиците и тук повечето Браво, и Брава са SX модефикация, демек като моята и нагревателя се управлява директно с копче.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          iuly_vn написа:
          Май говорим за едно и също с тази разлика, че не си доуточнил, че става въпрос за различни модификации. Все пак "при Брава" означава, че обобщаваш един вид, а всъщност по правилно е "при Брава ELX":
          iuly_vn написа:
          Може и така да е при теб, но при Брава модула управлява предните ел стъкла и нагревателя.
          Все пак по мои впечатления по улиците и тук повечето Браво, и Брава са SX модефикация, демек като моята и нагревателя се управлява директно с копче.
          Vladim-e. Уфф. Да бе. Не съм уточнил. Но защото и автора не е уточнил модификацията на италианката, та затова писах направо. Иначе аз забелязвам повече ELX, вариаций, но може би защото такава търсих като купувах и такава купих.
          Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
          X