Здравейте колеги!Аз съм от Пловдив и очаквам отговор от някой който също е от Пловдив.Имам Фиат Браво и съм решил да си сложа Ксенон.За сега знам 3 места в града-"Пещерско шосе","Карловска" и "Ст. Михайловски".За мен е важно майсторът който ще ми монтира Ксенона да го направи най-качествено.Мисълта ми е в колата ми да не се режат ненужно кабели и баластите да бадат сложени на подходящи места!Смятам Ксенона да го сложа до 2-3 дена и ще помоля за бърз отговор.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон Фиат Браво
Collapse
X
-
Аз бях на монтаж при магазинчето на Пещерско шосе. Доволен съм, но единия баласт даде фира: точно след 11 месеца безотказна работа - и денем, и нощем. Но пък комплекта който си монтирах е този промоционалния,т.е. най-бекярския. Съветвам те да си купиш качествен комплект, а за монтажа...naskobg ти е казал достатъчно: можеш и сам, но ако не ти се занимава е безплатен.п.п. виждал съм комплекти "БОШ" за по 160лв/Н1-6000к/...колко са бош-незнам, но е факт...е те тук е магазинаПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Едната баласта влезе иделано в кутията пред акомулатора. Имам 2 релета и един два бушона. Другата я закрепих на гредата. Аз съм от пазарджик . Ако искаш можем да се видим. Ще имам път към Пловдив в края на седмицата. Ксенона ми е от илиенци в софия 6000к и няма грешка. Цената му е 85 лв. до колкото си спомням.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
bloodly написа:Благодаря ти за идеята но в Четвъртък ще пътувам за морето и няма да съм в града.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
naskobg написа:Колега, монтирай го сам. Ще ти отнеме не повече от 30 минути. Аз съм с два ксенона - на дългите и на късите. И двата съм си ги монтирал сам. Нищо не се реже. Пробиват се само по една дупка на капачките на крешките на двата фара.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
... и това става мигновено, не се чака загряване. Последният път като пътувах за Пловдив, и без да искам засякох един Голф 3-4, но не че го засякох, ами си карам със 130, навлизам в лявата лента да изпреварвам, и отзад за секунди се появи голфа, и ми присветка - къси-дълги и обратно. Тогава за първи път видях ксенон на дълги на двусекционен фар, и присветкането съпроводено от светкавиците на ксенона, с последвало слабо засилване на светлината беше много грозна картинка. Та колега naskobg - ксенонът на дълги не е ли неудобство понякога ? Сигурно като се задържат да светят по-дълго, пред колата наистина е ден, но .... НО .
Коментар
-
мани естетиката, понякога човек вижда контури при разминаване с някой, цъкваш дълги за секунда да видиш и оп- велосипед, или пък караш си, виждаш нещо съмнително- даваш дълги и докато загреят ти си го стигнал и ударил ... случвали са се тези ситуации и хич не съжалявам, че нямам ксенон и на дълги. ако ми кажете как се избягва това при различни от н4 крушки веднага слагам и на дългите ксенонLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
bloodly написа:За да приключа темата днес си монтирах Ксенон в сервиза на СБА на "Брезовско шосе" при Данчо алармата.Останах доволен защото ми даде гаранция 1 година на баластите и крушките включително.Благодаря на всички които се включиха по моето питане.
Коментар
-
u_bo написа:сега остав да кажеш - като превключиш - къси/дълги/къси - има ли примигване на ксенона?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар