бас касата ми отзад, си я ползвам без усилвател, говорителя е 100-тина вата, обаче и го захранвам само на 50. та въпроса ми е как може и въобще може ли да се направи бридж за да го захраня с двата задни канала.CD-то ми е LG LAC5800 - http://ae.lge.com/products/model/detail/lac5800.jhtml
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за bridge на аудио говорител
Collapse
X
-
Ако е двунамотъчен можеш да го вържеш към два от изходите на сд-то, в противен случай не.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
Колега вземи си стъпало преди да си прецакаш цд-то. Втора рака нещо за 40 лв. и ще си имаш голяма разлика във звученето.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
reter написа:еми явно ще се наложи, това да направя, аз знам, че е най-добрия вариант, но какво да се прави.. криза. Предполагам че и 50 ватов усилвател да си взема (CD-то ми и то захранва 50) ще има огромна разлика.
Коментар
-
амп - усилвател :D Не забравяй, че освен пари за усилвател ще ти трябват и за инсталация и за работата за монтажа и. Но резултата пък ще е много добър.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Монтажа също не е за пренебрегване.Незнам колко взискателен слух имаш,но аз съм се зблъсквал с клиенти които хващат разликата взвученето дори при използването на различни монтажни проводници.А отностно усилвател,колегата има право.Дори и 50ватово стъпало да сложиш по добре ще е.Те производителите и на сонито пишат 4*52W,но предпазителят на гърба му е 10А.При 12V*10A=120W,а 4*52=208W.Къде отиде разликата?FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.
Коментар
-
flash написа:Монтажа също не е за пренебрегване.Незнам колко взискателен слух имаш,но аз съм се зблъсквал с клиенти които хващат разликата взвученето дори при използването на различни монтажни проводници.А отностно усилвател,колегата има право.Дори и 50ватово стъпало да сложиш по добре ще е.Те производителите и на сонито пишат 4*52W,но предпазителят на гърба му е 10А.При 12V*10A=120W,а 4*52=208W.Къде отиде разликата?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар