Искам да попитам имали трансмитер с аух вход и примерно да се изплзва съвкупно с GPS които да се вгради в таблото на колата.Идеята ми е понеже си мисля ,че като се вгради GPS-a колонките му се падат от зад ... и няма да се чуват. Пък иначе с кабел и ще се виждат как стърчи трябва да се подава звуков сигнал към CD и някак некомфортно ми се струва.Та Идеята ми е следната ако има такъв трансмитер с Аух вход да се забута някъде дето не се вижда в таблото и да му се подава сигнал към него с кабел и да се лови гласовата навигация през FM скалата на CD-то.Въпроса ми е имали такъв трансмитер щото доколкот съм виждал има с изход за слушалки ма за вход не
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трансмитер с Аух вход
Collapse
X
-
Виж тук: http://djadji.mymall.bg/products/FM-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%82%D 0%B5%D1%80-%252d-MP3-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%8A%D1%80-(SD-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%82,-USB,-%D0%B6%D0%B0%D0%BA,-MP3).htmlАз пък не съм виждал FM трансмитер "с изход за слушалки", а и доколкото зная единственият им изход е радио сигнал. :DAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Виж тук: http://djadji.mymall.bg/products/FM-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%82%D 0%B5%D1%80-%252d-MP3-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%8A%D1%80-(SD-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%82,-USB,-%D0%B6%D0%B0%D0%BA,-MP3).htmlАз пък не съм виждал FM трансмитер "с изход за слушалки", а и доколкото зная единственият им изход е радио сигнал. :D
Коментар
-
Благодаря колеги , значи идеята ми е осъществима абе попринцип съм си нямал работа с трансмитери ,знам им принципа на деисвтие ... ама дасе зарибявам да пускам музка през тях ... не ми допада , но да си пусна гласова навигация на евтин GPs през ЦДто мисля ,че горе долу става.Щото има GPSи по 600-700 лева с трансмитери вградени ,ама къде за 200-300 лева + трансмитер за 12-20 лева ... къде са 700 ... Благодаря на всички за адекватните отговори.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
naskobg написа:Колега, линка не води към никаква информация.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
А замислял ли си се, че докато слушаш навигацията по радиото си на къде да завиеш, трябва да не слушаш музика. Единственото което ще се чува в колата е шума на двигателя и "след 30 метра моля завийте на ляво...". Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Говорителчето може да се извади от навигацията, да си удължиш кабелите и да речем в някой от въздуховодите да разпробиеш дупчица така, че да не се вижда говорителя и да се чува през изхода на същия този въздуховод. Или пък от изхода за слушалки на навигацията през един малък усилвател и към някоя допълнителна колонка, която да е скрита някъде си из купето.(Това ти го предлагам, като идея въпреки, че то вкус приятел няма ...) П.П. Щракни после една снимка, че да видим какво си направил с монтажа. :DFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:А замислял ли си се, че докато слушаш навигацията по радиото си на къде да завиеш, трябва да не слушаш музика. Единственото което ще се чува в колата е шума на двигателя и "след 30 метра моля завийте на ляво...". Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Говорителчето може да се извади от навигацията, да си удължиш кабелите и да речем в някой от въздуховодите да разпробиеш дупчица така, че да не се вижда говорителя и да се чува през изхода на същия този въздуховод. Или пък от изхода за слушалки на навигацията през един малък усилвател и към някоя допълнителна колонка, която да е скрита някъде си из купето.(Това ти го предлагам, като идея въпреки, че то вкус приятел няма ...) П.П. Щракни после една снимка, че да видим какво си направил с монтажа. :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар