Здравейте!От вчера съм горда собственичка на Фиат Брава 1.9 JTD и понеже съм млад шофьор и доста голям мераклия за такава кола побързах да я оборудвам доста добре още първия ден. И така след като си регистрирах автомобила вчера се уговорих да ми сложат аларма, ксенонови фарове и парк троник. Отварям тази тема, защото съм наистина много доволна от майстора, който се отнасяше много внимателно с автомобила, работи изключително чисто и коректно, а и цените са много добри. Тук можете да видите какво точно предлага и на какви цени - Уверявам ви, качестото на услугата е на най-високо ниво! А и работи и през почивните дни, което е много удобно. Аз понеже обаче, както ви казах, бях страхотен мераклия и нямах търпение да си оборудвам количката младежа се съгласи да се занимава с моя автомобил след работно време. И така тази сутрин вече си имах напълно оборудван автомобил - с аларма, ксенонови светлини 5000 К и парк троник. Опрелено смея да твърдя, че колата "прогледна" с новите светлини! Що се отнася за парк троника - направо се родих! Както знаете повече жени паркират по слух, а и имайки предвид, че "дупето" на Бравата е леко надигнато, а видимостта от задното стъкло е сравнително ограничена, ви уверявам, че това е една изключително полезно удобство. Щях да кажа глезотия, но за повечето жени си е необходимост. Нямам абсолютно нищо лично против жените шофьори - съгласна съм, че сред тях има и такива, които се справят много добре. Но за тези, които не спадат в тази категория им препоръчвам да си сложат парк троник - наистина е много удобно.Да не пропусна да отбележа, че дава и гаранция за монтираните системи, което според мен има много голямо значение при избора на сервиз, в който да поверите автомобила си за монтаж на каквото и да било оборудване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборудване за автомобили
Collapse
X
-
Добре дошла във форума, колежке ... или колега (някои изречения са в женски, други в мъжки род)Махнах линка от поста ти понеже от същия адрес е писал и друг потребител хвалил същата фирма Ще се раздваме да споделиш повече неща за новата ти кола ... а на фирмата кажи че ако иска да се рекламира може да прочете правилата на форума
-
Бре, че хитър майстор ...Иначе жена, но пише "нямам нищо лично против жените шофьори"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
"Траверс" с други думи, хе ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Нека не обръщаме темата на спам, може наистина да е жена, и да иска да похвали сервиз, от които е доволна, но още не знае къде и как да го направи. Колежке, можете да качите снимки на колата и на вас в темите в съответните раздели, прелистете форума и ще ги намерите. А парк-троника сигурно е много добър, голяма реклама му направихте. За съжаление тези, които разчитат на него, не са никакви шофьори! Аз също не съм голям шофьор, но определено знам кога и къде се намира колата ми в пространството, вярвам и повечето които споделяме страниците на форума.
Коментар
-
ogi28b написа:може наистина да е жена, и да иска да похвали сервиз, от които е доволна, но още не знае къде и как да го направи..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Може и наистина да си жена и наистина да си доволна от дадения майстор, но аз лично доста се издразних от начина по който ни представи нещатата.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
u_bo
Re: Оборудване за автомобили
sladki64ee написа:Здравейте!От вчера съм горда собственичка на Фиат Брава 1.9 JTD и понеже съм млад шофьор и доста голям мераклия за такава кола побързах да я оборудвам доста добре още първия ден. И така след като си регистрирах автомобила вчера се уговорих да ми сложат аларма, ксенонови фарове и парк троник. Отварям тази тема, защото съм наистина много доволна от майстора, който се отнасяше много внимателно с автомобила, работи изключително чисто и коректно, а и цените са много добри. Тук можете да видите какво точно предлага и на какви цени - Уверявам ви, качестото на услугата е на най-високо ниво! А и работи и през почивните дни, което е много удобно. Аз понеже обаче, както ви казах, бях страхотен мераклия и нямах търпение да си оборудвам количката младежа се съгласи да се занимава с моя автомобил след работно време. И така тази сутрин вече си имах напълно оборудван автомобил - с аларма, ксенонови светлини 5000 К и парк троник. Опрелено смея да твърдя, че колата "прогледна" с новите светлини! Що се отнася за парк троника - направо се родих! Както знаете повече жени паркират по слух, а и имайки предвид, че "дупето" на Бравата е леко надигнато, а видимостта от задното стъкло е сравнително ограничена, ви уверявам, че това е една изключително полезно удобство. Щях да кажа глезотия, но за повечето жени си е необходимост. Нямам абсолютно нищо лично против жените шофьори - съгласна съм, че сред тях има и такива, които се справят много добре. Но за тези, които не спадат в тази категория им препоръчвам да си сложат парк троник - наистина е много удобно.Да не пропусна да отбележа, че дава и гаранция за монтираните системи, което според мен има много голямо значение при избора на сервиз, в който да поверите автомобила си за монтаж на каквото и да било оборудване.
Коментар
-
Няма да обръщам внимание на празните ви приказки по отношение на съмненията ви. Само ще ви кажа, че прави много лошо впечатление да нападате по такъв начин! Аз съм шофьор от един месец, това ми е първата кола, която си купих с голям мерак и се регистрирах тук с надеждата да открия хора, с които може да се общува нормално, да се обменят идеи и опит, а не някакви малоумници, които само се чудят каква глупост да напишат, за да се направят на интересни! Не искам да обиждам никого, не знам какви са ви коментарите по другите теми във форума, по някои въпроси може да сте много компетентни, но от това, което виждам до тук не оставам с добри впечатления от вас! Дано не всички, които са регистрирани в този форум са като вас!!!
Коментар
-
sladki64ee написа:Няма да обръщам внимание на празните ви приказки по отношение на съмненията ви. Само ще ви кажа, че прави много лошо впечатление да нападате по такъв начин! Аз съм шофьор от един месец, това ми е първата кола, която си купих с голям мерак и се регистрирах тук с надеждата да открия хора, с които може да се общува нормално, да се обменят идеи и опит, а не някакви малоумници, които само се чудят каква глупост да напишат, за да се направят на интересни! Не искам да обиждам никого, не знам какви са ви коментарите по другите теми във форума, по някои въпроси може да сте много компетентни, но от това, което виждам до тук не оставам с добри впечатления от вас! Дано не всички, които са регистрирани в този форум са като вас!!!FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Благодаря ви за отговорите! Съвсем не смятам, че всички, които посещават този форум си търсят само с кого да се заяждат. Убедена съм, че има такива, които са добронамерени и наистина са готови да съдействат, а не само да си чешат езиците. В предишната си публикация се обърнах към тези, които бяха коментирали писаното от мен. Що се отнася до него - не мисля, че съм писала объркано, защото смятам, че форми като "шофьорка" и "мераклийка" не е удачно да се използват в българския език, също както и "министърка", "директорка", "барманка" и т.н. Наистина се надявам в бъдеще да не се занимавам с такива "недоразумения". А относно снимката - не смятам, че трябва да се доказвам пред някого!Относно мнението, че съм правила реклама на майстора - дори и така да е - не виждам нищо лошо в това. Аз съм доволна от обърнатото внимание и свършената работа и го препоръчвам и на други. Сигурна съм обаче, че и без моята "реклама" той си има достатъчно клиенти.
Коментар
-
Колеги, консултирайте се с колежката Ирка, тя е филолог по образование. В българският език за професиите е прието , или е норма, не знам, професиите за жени да се пишат и изговарят в мъжки род. Затова една жена не може да бъде президентка, председателка на народното събрание, директорка, или сервитьорка. Това че сме свикнали да казваме сервитьорка и учителка, е отделен въпрос, може би така се е наложило. Може би в този ред на мисли колежката използва думата мераклия, а не мераклийка. Както и колежката е шофьор, а не е шофьорка.ред.: След като си пуснах поста, се оказа че колежката се е аргументирала вече.... извинете за повторението !ред.2: И все пак, колежке, не сте мераклийка, но сте "горда собственичка" А защо не горд собственик? Както и да е, да не кажете че се заяждам сега....ред.3: Malone - не съм гледал филма
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар